Učitelji so tudi otroci

Na naši šoli nam ne bo nikoli dolgčas, saj nas učita učiteljici Maja in Nevenka. Letos se učiteljici zelo zanimata za posebne in zabavne praznike, da pomagata otrokom odmisliti skrbi za vsaj en dan.

V mesecu oktobru smo na naši šoli praznovali mednarodni dan črnih mačk, ko so razredi tekmovali v tem, kateri je bolj “mačkast”. V našem razredu jemljemo tekmovanja zelo resno in smo se temeljito pripravili na ta dan. Zelo smo se zabavali, ker smo se pri angleščini namesto slovnice učili zanimivosti o mačkah in se pogovarjali.

Naslednji praznik, ki smo ga praznovali, je bil 16. novembra, in sicer je bil to mednarodni dan plišastih medvedkov. Učiteljica Nevenka obožuje plišaste živali, še posebej medvedke. Zelo je bila vesela, ko je spoznala vse naše medvedke, še posebej izjemnih 16 medvedkov, ki jih je prinesla Eva Tepeh iz 7.a razreda.

Zelo se veselim naslednjega praznika, ker se bomo kot razred zagotovo zabavali in odmislili vse skrbi.

Maks Muraus, 7.a

12 odzivov na “Učitelji so tudi otroci”

  1. Zdi se mi zelo zabavno in zanimivo, da na naši šoli praznujemo še kakšen drug praznik. Ter, da med razredi tekmujemo, kdo prinese več stvari na določen praznik.

  2. Ti dnevi so na naši šoli res zelo zabavni, saj pouk poteka malo drugače. Hvala učiteljici Maji in učiteljici Nevenki!
    Eva Tepeh

  3. Meni je zelo zabavno, da smo ustvarjalni pri takšnih praznikih.
    Zelo rad uživam na takšnih dnevih.
    LP. Tim kopecky.

  4. Ti dnevi so na šoli zelo zabavni. Zelo mi je všeč ker mi ti dnevi res polepšajo dan!
    LP. Neli Obrul

  5. Tile dnevi so meni zelo zabavni saj lahko tudi med pukom malo zabvamo in se kaj naučimo.

    Lp. Tinkara Kekec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja