9. a čez 20 let

Čez 20 let bi rada končala s šolanjem. Rada bi opravljala poklic kozmetičnega tehnika in po možnosti imela tudi svoj kozmetični salon. Nadaljevala bi z gasilstvom, postala mentorica novi ekipi. Končala bi rada tudi šolo za animatorje in poučevala verouk. Imela bi družbo prijateljev, s katerimi bi se imela neizmerno rada ter odstranila ljudi iz mojega življenja, ki so nesramni in mislijo slabo. Ohranila bi stike s sošolci ter prijatelji iz otroštva. Čim več bi rada potovala s svojo sestro in z njo ohranila dober odnos. Zgradila bi si svojo hišo, imela dva otroka ter se poročila. Vsekakor se ne bi izselila iz Dupleka, ker je tukaj najboljše. Najpomembnejše pa bo, da bom srečna.

Eva Hergamas, 9.a

Čez 20 let bi rad imel službo, kjer bi delal z računalniki. Imel bi družino. Imel bi tudi svojo hišo in avto. Vsekakor pa ne bi pozabil na svoje prijatelje iz šole. In udeležil bi se vsake obletnice valete.

Anej Bezjak 9.a

Da smo si na jasnem, nimam pojma, kaj ali kje bom čez 20 let, še zdaj ne vem, kaj naj delam. Zato bom napisala samo tisto, kar bi rada dosegla. Rada bi potovala po svetu in opravljala poklic, ki me bo veselil. Upam tudi, da bom čez 20 let že imela svoj dom in družino ter zelo dobre prijatelje.

Doris Tepeh, 9. a

Želim si, da bi čez 20 let že vedela, kakšen je moj življenski cilj in kaj želim početi v življenju. Upam, da bom uspešno končala šolanje za poklic, ki si ga bom izbrala. Najraje bi potovala po svetu, spoznavala različne kulture in spodbujala ljudi, da bi bili drugačni. Želim si, da bi moje pesmi pomagale ljudem spoznati, da lahko naš svet polepšamo z majhnimi stvarmi, ki ga že zdaj delajo lepega. Upam, da bom našla svojo ljubezen, imela svoj dom in ohranila stike s prijatelji, ki mi veliko pomenijo. Želim si, da bi si zgradila lepo življenje in v njem uživala.

Eva Zelnik, 9. a

Čez 20 let si želim imeti družino, ki me bo spoštovala, želim imeti službo, ki jo bom z veseljem opravljala. Hočem ostati v stikih z mojimi starši. Želim si, da bi se počutila varno in čim bolj breskrbno.

Elena Tkalčič, 9.a

Jaz bi čez 20 let rada končala šolanje in imela poklic, ki bi ga z veseljem opravljala. Imela bi moža, s katerim bi preživela svoje življenje in dva otroka. S svojo družino bi imela hišo. Ohranila bi stike s prijatelji in sošolci. Obkrožali bi me ljudje, s katerimi bi se imela rada. Ohranila bi tudi dober stik s starši in svojo sestro. Rada bi potovala in spoznala novo okolje in vero.

Tea Savec, 9.a

Ko gledam sebe čez 20 let, si predstavljam, da bom živela samostojno, imela svojo družino in prave prijatelje. Želim si, da bi ugotovila, kaj me v življenju najbolj veseli, našla v tem službo in uživala vsak dan na delu. Upam, da bom ohranila tako dobra prijateljstva, kot jih imam sedaj. Trenutno me zelo veselita kemija in fizika, zato bi rada postala nekaj v tej smeri. Želim si, da bom čez 20 let še vedno plesala, jahala in se ukvarjala s konji, ki jih imam sedaj. Najbolj mi je pomembno v življenju, da se osamosvojim, si ustvarim družino, uživam svoje življenje, pomagam prijateljem in ohranjam vrednote, ki so v življenju najbolj pomembne.

Pina Kramberger, 9.a

Čez 20 let bi rad imel službo, v kateri bi delal, kar bi me veselilo. Imel bom družino, enega do dva otroka in ženo. Rad bi postavil hišo, v kateri bi vsi skupaj živeli. Upam, da bom obdržal stike s sošolci in se redno srečeval z njimi.

Niko Gornik, 9.a

Čez dvajset let bom imel službo, ki me bo veselila in družino – ženo in vsaj enega otroka. Želim si pa tudi zdravja.

Klemen Skok, 9.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja