9. b čez 20 let

Želim si, da bi čez 20 let uspešno končala šolanje in da bi imela dobro službo, kjer bi bila zadovoljna. Želim biti uspešna, srečna in vedno pripravljena pomagati drugim, pomoči potrebnim. Želim si ustvariti družino s partnerjem, s katerim bi se odlično razumela. Glede službe se mogoče vidim nekje v povezavi s televizijo in mediji. Prav tako si želim imeti odlične prijatelje, na katere bi se lahko vedno zanesla. Še naprej bi se tudi rada ukvarjala s športom (odbojko) ter dosegla zadane cilje. Eden izmed mojih ciljev je tudi, da bi v življenju čim več potovala, raziskovala druge kulture in spoznavala različne ljudi. Svoje otroke si želim vzgajati v čim bolj uspešne ljudi z dobrimi lastnostmi. Bolj kot v Sloveniji se mogoče vidim v kateri drugi državi, kjer bi živela v majhnem mestu, kjer bi se vsi ljudje razumeli in si priskočili na pomoč.

Maja Kraner, 9.b

Čez dvajset let bo moj domišljiski svet prerasel v odrasel svet. Do takrat se bo veliko spremenilo. Moje največje sanje o poklicu so delati z veliko ljudmi in mogoče tudi s slavnimi. Zato mislim, da bi bila zelo dobra novinarka. Vidim se z mikrofonom, dobro plačo, lepo družino in ljubeznijo moje družine in prijateljev. Ta cilj lahko uresničim, če bom le verjela vase, bom prijazna in se tudi trudila z učenjem. Tudi potovanja so velik del mojih sanj. Rada bi obiskala Ameriko, saj vem, da se veliko sanj začne prav tam. Za svoje otroke bom želela le najboljše – srečno šolanje in prehod v ta “odrasli svet”, v katerega se spuščam tudi jaz.

Ajda Lobenwein, 9.b

Želim si biti fizioterapevtka, saj bi rada pomagala ljudem. Rada bi tudi nadaljevala s športom v prostem času. Ustvarila bi si družino, seveda po končanem študiju. Rada bi bila tudi srečna, zadovoljna in uspešna v življenju. Imela bi tudi veliko dobrih prijateljev.

Lana Žugman, 9.b

Jaz čez dvajset let bom zelo inteligentna in pametna oseba. Bom dober in prijazen človek. Imel bom službo in poklic. Imel bom lepo, mirno življenje ter prijatelje in ostale pomembne stvari.

Klemen Lebreht, 9.b

Živela bi izven Slovenije, imela bi v redu službo. Imela bi tudi veliko hišnih živali in konja. Rada bi bila srečna ter zdrava. Rada bi spoznala tudi veliko prijateljev.

Aneja Ivanuš, 9.b

Želim imeti dobre odnose z bivšimi sošolci in sošolkami iz osnovne šole. Obdržati stik s prijatelji. Da bi imel donosno službo, si ustvaril  družino in si zgradil veliko hišo. Imel bi hiter ter prostoren avto in motor.

Nino A. Kukovec, 9. b

Tematika, kje se vidim čez 20 let, je za mene kar neraziskano vprašanje in na katerega po navadi ne poznam odgovora. Prihodnosti realno ne morem napovedati, zato so po navadi take besede le sanje, katere bi naj uresničili, a realnost je žal drugačna. Zato moje sama ne vidim, da se tako rekoč lažni upi razvijajo v globlje sanje, katere se nikoli ne uresničijo. A sanjarjenje, ki ne gre v skrajnost, se da uresničiti z nekim trudom. Torej, moje sanje so, da bi postala risarka oz. slikarka. Želela bi, da bi ustvarjala slike, katere bi lahko nekdo občudoval in bi bila nanje ponosna. A, seveda, do tu je še dolga pot. Vem, da je poklic risarja zelo težko delo in je potrebno zelo dosti vaje in veselja do dela. V slike bi torej sama ponazorila svoje občutke, ki jih v realnosti nekako ne morem.

Klara Brumnik, 9. b

Čez dvajset let si želim imeti imeti družino in prijatelje, ki me bodo podpirali. Želim si tudi, da bi bila samozavestna, pogumna, vesela, uspešna in da bi imela dobro službo in dobro plačo. Upam, da bom imela lepo hišo ter da bom veliko potovala, upam da se bom naučila francoščine.

Urša Berlič, 9. a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja