7. razrede bolijo grla, le zakaj?

Učenci 7. razredov smo za dan žena predstavljali pomembne slovenske ženske. Četrtek, 7. 3. 2024, je bil dan pred dnevom žena, vendar smo začeli s predstavitvami že takrat, saj nekateri učenci ob petkih nimajo slovenščine.

Vsak si je lahko že mesec pred predstavitvijo izbral žensko, ki se mu je zdela najbolj zanimiva. Izbrala sem si prvo slovensko zdravnico. Tisti, ki so predstavitev imeli že prvo uro, so se dobili v jedilnici pri učiteljici, ostali pa so odšli k pouku. Predstavitev sem začela že prvo uro s 6.b razredom. Tam sem jim razložila, da ji bom predstavila Eleonoro Jenko Groyer, nato pa jim postavila 3 vprašanja. Kdor je prav odgovoril na največ vprašanj, pa je dobil bonbon. Ko sem jim povedala vse in se je prva ura zaključila, sem se za dve uri posvetila delu, drugi dve pa sem predstavljala še 7.b in 8.a, ki so mimogrede bili zelo neposlušni (ena izmed skupin). Na koncu smo vse bonbone razdelili in si končno lahko oddahnili z okusnim kosilom.

Učiteljica nas je takrat pohvalila in povedala, da nam bo petek dala nekakšno presenečenje, a to vam bo pa povedala moja draga prijateljica Eva, zato preberite še njen članek. Se vidiva!

Sara Đukić, 7.b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja