6. a čez 20 let

Čez dvajset let bi rada postala oseba, ki bi znala pomagati, potolažiti človeka. Rada bi postala oseb,a na katero je lahko njena družina ponosna. Rada bi si ustvarila družino in imela razumevajočega partnerja, s katerim bi se razumela. Živela bi na podeželju, v hiši, v kateri bi bilo dovolj prostora za mojo družino. Rada bi imela tudi hišnega ljubljenčka. Hočem prepotovati svet, saj mislim, da je zelo zanimiv. Želim končati študij in imeti službo, ki bi jo rada opravljala. Upam, da bom ohranila stike z dobrimi prijatelji iz šole, ter da mi bodo družina in prijatelji še vedno stali ob strani. V prostem času bi se še vedno rada ukvarjala z živalmi, plesom, petjem in z družino ter prijatelji. Predvsem si pa želim, da bom čez dvajset let zdrava, srečna, vesela in ponosna na to, kar sem postala.

Ajda Rojko, 6.a

Vsak ima v prihodnosti svoje cilje in si želi različne stvari. No, pa poglejmo, kakšna želim biti jaz čez 20 let.

Imela bi veliko prijateljev, ki bi me spodbujali in se radi pozabavali. Še vedno bi rada pela ter plesala in se nič več bala. Včasih bom padla, a se bom tudi vzpela in vedno me bo topla roka grela. Želim imeti sanjsko službo v svojem podjetju ali pa vsaj pisarno in zraven lep razgled. Rada imela bi svojo družino, ki ne bi vedla se prav fino. Ne želim, da bi bili bogati, pa tudi ne revni, samo, da bi bili srečni ter zdravi in z ljubeznijo obdani.

Upam, da se mi bo vsaj kaj od tega uresničilo, saj verjamem vase in trdo delam.

Lia Horvat Zupančič, 6.a

Ker sem stara komaj 11 let, vam bom danes povedala, kaj vse si želim postati čez 20 let, torej, ko bom stara 31 let.
Čez 20 let želim biti: vzgojiteljica, arhitektka, trgovka, učiteljica razrednega pouka,… Za vse te poklice so me navdušili starši in učitelji. Želim imeti dobro službo, ki bi jo rada obiskovala in službo, v kateri bi zaslužila veliko denarja.
Želim živeti v Sloveniji na Ptuju, saj mi je ta kraj zelo všeč. Na Ptuju bi imela veliko, prostorno in lepo hišo, iz katere bi lahko videla vse do prelepega gradu na Ptuju. V hiši pa želim imeti tudi veliko lepega pohištva. Okoli hiše bi imela vrt, teraso in posajenih veliko lepih cvetlic. Želim pa imeti tudi kužka in mucke.
Želim imeti tudi avto znamke BMW, ki bi bil bele barve. Ta avto točno te znamke želim imeti zato, ker so zelo dobri avtomobili in so mi zelo všeč.
Zelo pa si želim, da bi poleg svoje službe bila znana tudi po tem, da pripravljam lepe in slastne sladice, kot tudi zelo dobre glavne jedi. Za to mojo željo so me zelo navdušile televiziske oddaje, kot je npr. Masterchef, Glej, kdo kuha in Gostilna išče šefa. Zato želim tudi nekoč nastopati v teh resničnostnih oddajah.

Karolina Pernek, 6.a

Čez dvajset let bom stara 31 let. Želim se vpisati na fakulteto in tam tudi uspeti. Že od malih nog si želim živeti v Benetkah. Rada bi imela mačko. Želim si uspeti kot slavna slaščičarka, saj rada pripravljam sladice, torte, mafine, … Želim imeti srečno družino in svoj dom. Rada bi bila tudi uspešna hip-hop plesalka in slikarka. Če bi imela možnost, bi napisala tudi kakšno knjigo in jo ilustrirala. Želim si, da bi imela veliko dobrih in pravih prijateljev ter denarja. Zraven vsega pa si želim biti zdrava in srečna. Želim si veliko potovati in obiskati različne kraje po svetu. Predvsem pa si želim obiskati Pariz. Rada bi tudi pomagala socialno šibkim.

Mia Miholič, 6. a

Jaz bom čez 20 let frizer ter bom živel v svoji hiši. Imel bom tudi prelepo punco. Imela bova družino z dvema otrokoma. Imel bom tudi lep avto, psa pasme zlati prenašalec ter morda še mačko. Seveda bom živel v Sloveniji. Še prej pa bom uspešno končal šolo. Jaz osebno bom tudi super in zelo zabaven oče. In takšen bom čez 20 let.

Tim Graber, 6. a

Čez 20 let bom postal strojni inženir. Imel bom veliko plačo in živel v Ameriki. Imel bom avto znamke Mercedes, družino in mogoče bom še igral harmoniko.

Domen Čeh, 6. a

Čez 20 let se vidim v dobri službi, s katero bi bila zadovoljna in ponosna nanjo. Imela bi družino in dober odnos s starši. Vem, da bom znala govoriti več različnih jezikov in to dobro. Rada imam potovanja, zato bi obiskala veliko zanimivih držav. Vidim se zdravo in veselo.

Tia Heler, 6. a

Čez 20 let želim končati šolo za veterinarja. Želim si delati v svoji sanjski službi ter imeti tri pse. Eden izmed psov mora biti čivava. Želim si biti zdrava in uspešna v karieri in hip-hopu.

Melanie Žlahtič, 6. a

Čez 20 let bom zelo velika, kot moja mama. Končala bom šolo in hodila bom v službo in moj poklic bo medicinska sestra. Imela bom družino, moža, dva otroka, ki jima bo ime Pina, Asja, Jan ali Nejc, odvisno od tega, katerega spola bosta. Imela bom dosti prijateljev in zelo bom nežna do ljudi. Imela bom dober avto in bo čisto nov. Moj mož bo zelo prijazen in lep. Živela bom na podeželju in imela bom lepo hišo, ki bo zelo velika.

Lara Klemenčič, 6. a

Jaz bi bil čez 20 let po poklicu inženir mehatronike ali nogometaš. Živel bi v New Yorku. Imel bom veliko sreče, saj bom zadel Evro jackpot. V New Yorku si bom kupil lepo vilo, imel dober avto ter lep motor.

Luka Jurša Trantura, 6. a

Imel bom svojo družino, s katero bom srečen. Živeli bomo v hiši. Šolo bom uspešno končal, postal bom zdravnik, imel bom dovolj denarja in bom zdrav.

Benjamin Krasniči, 6. a

Čez 20 let bom imel družino. Živel bom v Ameriki v Texasu. Prodajal bom posestva. Čez 20 let si želim tudi čisti zrak in vodo. Imel bom veliko denarja.

Alen Vrbanjšček, 6. a

Čez 20 let bom imel zelo veliko vilo. Bom velik in močen, imel bom ljubezen in veliko denarja. Želim si živeti srečno in v miru. Živel bi v New Yorku in bi bil računalničar.

Aleš Paluc, 6. a

Čez 20 let bom gasilec ali poklicni nogometaš. Imel bom veliko sreče, saj bom zadel na lotu. Živel bom na Ptuju. Na Hrvaškem bom imel apartma. Imel bom ženo in mogoče že otroke.

Matevž Kristanič, 6. a

Čez 20 let bom elektrotehnik, imel bom svoj avto znamke Passat. Živel bom v svoji hiši, imel bom tudi družino. Kupil si bom še motor, za na morje pa čoln. Ne bom šel iz Slovenije, razen na kakšen dopust. Trudil se bom, da bom čim dlje zdrav. Imel bom dva otroka in psa pasme kraljevi kokeršpanjel in še kakšno mačko.

Timotej Šuen, 6. a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja