Ocena knjige: Spletna punca na turneji

Avtor: Zoe Sugg                                                                                      Založba: Žepna knjiga                                                                              Leto izdaje: 2015

Brala sem knjigo Spletna punca na turneji, ki prijhaja izpod peresa Zoe Sugg. Zoella, kot se imenuje na njenem YouTube kanalu, ustvarja modne in lepotne videe. V prostem času rada piše. Je ena najbolj priljubljenih pisateljic v Ameriki, kot tudi drugod po svetu.

Knjiga Spletna punca govori o Penny, ki poizkuša svoje življenje uskladiti z ljubeznijo. V svojem življenju se spopada z depresijo, kljub temu pa rada fotografira in piše blog. Vse se še bolj zaplete, ko z Noahom, njenim slavnim fantom, odide na turnejo. Ji bo uspelo?

Knjiga mi je bila zelo všeč, saj na drugačen način pripoveduje zgodbo o potovanju in upanju. Seznanja nas s preprekami in uči, da ne smemo nikoli obupati nad svojimi sanjami. Priporočam jo vsem, ki rad berejo napete in realistične zgodbe, obdane z ljubeznijo.

Mia Miholič, 8. b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja