Kulturni dan ob dnevu samostojnosti ter božično-novoletno rajanje

V petek, 21.12.2018, smo imeli učenci od 6. do 9. razreda kulturni dan. Na ta dan nismo imeli pouka, ampak rajanje.

Nekaj dni prej smo se dogovorili, kaj bomo počeli tisti dan po razredih. V šolo smo prispeli ob 7.30 in odšli v razrede. Vsak iz našega razreda je moral prinesti snežinko, ki smo jo sami izdelali. Nekateri razredi so imeli rajanje, drugi pa obdarovanje z darili.

Nastopajoči na proslavi smo morali biti v jedilnici ob 8.00, čeprav se je prireditev začela komaj ob 8.20. Na prireditvi so nastopali tisti, ki so hoteli. Na začetku je nastopil pevski zbor z himno in pesmijo Perfect Eda Sheerna, kjer sta bila solista Vid in Alina iz 7. razreda. Preostali nastopajoči so peli, deklamirali ali igrali na kakšen inštrument.

Po prireditvi nas je čakala okusna malica, ki jo imamo vsi radi. To so bili hot-dogi. Nato pa je sledilo veliko rajanje, ki je trajalo kar od 9.30 do 11.30. Pripravili so ga učenci 9. razredov. Predvajali so same znane pesmi, ob katerih smo radi zaplesali. Po prireditvi pa nas je čakalo kosilo in smo se odpravili domov. Nekateri peš, drugi z avtobusom, po nekatere pa so prišli starši.

Upam, da bodo v tem letu tudi tako dobre prireditve, kot je bila ta.

Lara Klemenčič, 8.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja