Šola v naravi – 3. razredi

Pot na Debeli Rtič je bila zabavna. Na avtobusu smo jaz in moje prijateljice pisale pesmi. Med potjo smo se ustavili na Trojanah in pojedli smo svoje sendviče in šli na stranišče. Nato smo nadaljevali pot.

Ko smo prišli, smo razpakirali kovčke in šli na kosilo. Po kosilu smo šli na bazen, kjer smo morali pokazati, kako plavamo. Naslednji dan smo zjutraj šli na zajtrk. Po zajtrku smo šli na bazene, kjer smo odšli na kosilo. Po kosilu smo imeli čas za pripravo nore frizure. Nato smo šli na plavalni tečaj, zatem na večerjo, po večerji pa smo imeli nore frizure. Naslednji dan smo zjutraj imeli plavalni tečaj. Po plavalnem tečaju in kosilu smo imeli lov za zakladom. Zaklad je bila nalepka za zvezke. Ko je bilo lova na zaklad konec, smo imeli Rtič ima talent. Naslednji dan je prišla vrtnarka. Razkazala nam je rastline.
Zadnje jutro smo še imeli plavalni tečaj in zajtrk. Potem smo spakirali kovčke in se vrnili domov.

Tia Horvat Zupančič, 3. a

Ko smo prišli na Debeli Rtič, smo razpakirali in odšli na kosilo. Ko smo vsi pojedli, smo odšli na bazen. Po bazenu smo se preoblekli in odšli na večerjo. Zvečer smo skoraj vsakič imeli kakšno dejavnost kot disko, dan norih frizur, revija in talenti. Popoldne pa iskanje zaklada in vrtnarko. V četrtek mi je gugalnica padla na nogo. Z učiteljico Darjo sva s taksijem odšli v bolnico. Na srečo je z mojo nago bilo vse v redu. Zadnji dan smo spakirali stvari in odšli na avtobus. Ko smo prišli domov, sem bila vesela.

Larisa Gavez, 3. a

Prvi dan šole v naravi se je začel tako, da smo ob petih šli na bazen in tam si je vsak izbral svojo omarico. Na glavo smo si dali plavalno kapo in vzeli brisačo. V bazen smo skakali bombico, na noge, glavico in skok z obratom. Učiteljice so nam tudi vrgle v vodo obroče in palčke, potem pa smo mi morali plavati po njih. Hrana je bila zelo dobra v četrtek. Imeli smo celo čevapčiče in pomfri. Dopoldan smo tudi imeli plavanje in tam smo se naučili kravl na hrbtu, navaden kravl in žabico. Po plavanju smo vedno dali sušiti mokre stvari in se šli igrat. Igrali smo se tehtnico, ping pong in most.

Nives Polanec, 3. a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja