Šola v naravi – Debeli rtič

Zjutraj so me starši zgodaj zbudili. Potem smo se uredili in odšli do šole. Prii šol smo morali še malo počakati, da je prišel avtobus, potem pa smo se odpeljali. Peljali smo se približno 4 ure, ker smo se ustavili na malici na Trojanah.

Ko smo prispeli, smo vse razpakirali. Potem smo odšli na kosilo, po kosilu pa na bazen. Zvečer smo imele modno revijo. Drug dan smo zjutraj odšli na zajtrk in plavanje. Nato smo odšli nazaj v apartma. Nekaj časa smo bili zunaj, potem pa smo šli na kosilo in ponovno na kopanje. Zvečer smo imeli disko na temo nore frizure. Ko smo se naslednje jutro zbudili, smo se uredili in odšli na zajtrk in na plavanje. Po plavanju smo se šli igrat na igrala. Potem smo šli na kosilo in ko smo pojedli, smo imeli lov za na zaklad. Zaklad smo našli vsi in to je bilo najzabavneje. Potem smo odšli v apartma do večerje. Po večerji smo imeli talente.Jaz sem nastopala dvakrat. Naslednji dan smo odšli na zajtrk in na bazen. Potem smo šli na teraso, čez nekaj časa pa na kosilo. Po kosilu je prišla k nam vrtnarka in spoznali smo drevo, ki ima liste, ampak je iglavec. Potem smo imeli počitek. Kasneje smo imeli večerjo. Po večerji smo odšli spat.

Zadnje jutro smo pakirali. Ko smo spakirali, smo se še malo igrali. Po igranju smo odšli domov. Ko sem prišla domov, so se me zelo razveselili.

Sara Poštrak, 3.a

Zjutraj sem se zbudila. V šolo sem odšla ob 7.45. Avtobus je odpeljal ob 8.00, prispeli pa smo ob 12.00.

Bivali smo v paviljonu Morska zvezda. Imeli smo več sob. Dvakrat na dan smo imeli plavanje. Drugi dan smo punce imele modno revijo. Odšli smo tudi na lov za zakladom, zvečer smo imeli disko norih frizur, naslednji večer pa Debeli rtič ima talent. Igrali smo se na plaži. Iskali smo školjke, nato smo počofotali v morju. Z Nino sva imeli masažo. Prišla je tudi vrtnarka, ki je pokazala posebno drevo, ki ima liste, a je iglavec – zelo zanimivo drevo, škoda, da sem pozabila, kako se imenuje.

V soboto smo odšli domov. Zelo sem bila vesela, ker sta mami in ati prišla pome z mojo sestrico Vito.

Lana Kos, 3. a

Ko smo prišli na Debeli Rtič, smo odpakirali in odšli na kosilo. Ko smo pojedli, smo se odpravili na bazen. Po plavanju smo se preoblekli in odšli na večerjo. Po večerji smo odšli v naš Paviljon Morske zvezde. Nato smo se umili in odšli spat. Drugi dan smo imeli nore frizure, v četrtek smo popoldan imeli iskanje zaklada, zvečer pa smo imeli Debeli Rtič ima talent. V petek je prišla vrtnarka Nataša. V soboto pa smo začeli pakirati. Ko smo spakirali, smo odšli na kosilo. Po kosilu nam je učiteljica podarila priznanja. Nato pa smo odšli domov.

Amaja Krašna, 3.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja