Najboljši športni dan doslej

V četrtek, 25.1.2024, smo se učenci na predmetni stopnji odpravili na športni dan. Na izbiro smo imeli smučanje, plavanje in fitnes ter drsanje s pohodom. Izbrale sva si plavanje s fitnesom.

Zjutraj smo se zbrali pred šolo in se razdelili po dejavnostih. Na plavanje nas je šlo zelo veliko. Odpravili smo se na avtobuse. Pot ni bila zelo dolga. Ko smo prispeli v športni park Ruše, smo pojedli malico, Po malici so nam povedali kratka pravila. Šesti in sedmi razredi smo najprej imeli plavanje, osmi in deveti pa fitnes. Najprej smo se preoblekli v kopalke in nato smo se odpravili v bazen. V bazenu smo preplavali nekaj krogov, nato pa se kopali, skakali v vodo in se zabavali. Prišel je čas, ko so nam učiteljice povedale, da si gremo punce posušit lase. Čez par minut so prišli tudi fantje. Potem smo se zamenjali s starejšimi. Pred fitnesom smo lahko še kaj pojedli in popili ter se preoblekli v športna oblačila in teniske. V času fitnesa smo lahko 6. in 7. razredi igrali bowling, na katerem smo igrali fantje proti puncam (punce smo dvakrat zmagale). Po koncu igre smo še pojedli kakšen prigrizek ter se odpravili proti šoli.

Z vsemi učitelji, ter še posebej z učiteljico Andrejo Zelenik, smo se zelooooo zabavali in razumeli (in premagali fante). Hvala za tako dobro organiziran športni dan.

Eva T. in Nina G., 7.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja