Državno kemijsko tekmovanje

V soboto, 30. 3. 2019, sva se s sošolko Mio odpravili na državno kemijsko tekmovanje v OŠ borci za severno mejo. Tam sva se dobili nekaj minut pred 9.00 z učiteljico Natalijo in skupaj smo se odpravile v jedilnico šole. Na hitro smo še ponovile snov, kasneje pa prisluhnile kratki prireditvi, ki nama je z Mio pognala kri po žilah, tako da sva se lahko sprostili ter čim bolje odpisali tekmovanje. Po tekmovanju sva se s polno glavo rešitev vrnili v jedilnico, kjer sva se takoj pogovorili z učiteljico, pojedli sendviče ter se odpravili domov.


Vesela sem, da sem se odločila za sodelovanje na tem kemijskem tekmovanju, saj sem na pripravah izvedela veliko novega o kemiji skozi opazovanje različnih poskusov in eksperimentov. Seveda pa gre velika zahvala tudi učiteljici kemije Nataliji Kušar, ki si je za naju vzela čas in naju vsak teden pripravljala na tekmovanje.

Karolina Pernek, 8.b

 

En odziv na “Državno kemijsko tekmovanje”

  1. Bile smo trojec s krmarjem. Krmar -tako si predstavljam-daje tempo, usmerja, povezuje veslače, z energijo in vzpodbujanjem podžiga tekmovalce v čolnu, da mimo ostalih drsijo proti cilju. Naš krmar si bila ti, Karolina. Tako sem jaz doživljala našo pot. Še bi kdaj delala z vama. LP NK

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja