7. b čez 20 let

Jaz bi čez 20 let po poklicu postala veterinarka, saj imam rada živali, še posebej konje. Rada bi postala še boljša športnica. V mojem športu, v preskakovanju ovir s konji, bi rada veliko tekmovala v tujini. Rada bi živela v tujini, kjer bi imela veliko hišo. Rada bi bila zdrava in zelo rada bi imela veliko prijateljev. Imela bi veliko posestvo s konji in tudi dober avto.

Pia Turk, 7.b

Čez 20 let bom imel dobro službo. Imel bom tudi lepo ženo ter dva otroka. Imel bom dober avto in živel bom v Veliki Britaniji. V svojem življenju bom uspešen. Imel bom tudi lepo in veliko hišo. Želim imeti prijatelje, takšne kot jih imam tudi sedaj. Ne želim biti bogat ali reven.

Milan Jankovič, 7.b

Moje želje čez dvajset let so “kul”. Hočem imeti lepo ženo, hišo ter lep avto. Rad bi postal dober dober glasbenik ter s tem tudi učitelj glasbe.

Alen Kapun, 7. b

Star bom 32 let. Želim imeti dobro službo, 2 otroka, živel bi v Ameriki. Želim imeti dobro hišo in dober avto. Rad bi živel zdravo.

Valentin Horvat, 7.b

Čez 20 let se vidim kot natakarja v kakšni restavraciji. Imel bi ženo, ampak brez otrok. Delal bi v piceriji. Živel bi v Veliki Britaniji ali Kanadi, nekje, kjer govorijo angleško in je sneg.

Timotej Pulko 7. b

Čez dvajset let se vidim kot avtomehanik. Živel bom v Severni Ameriki. Imel bi punco in dva otroka. Imel bi veliko hišo, dobre sodelavce in seveda dober avto. Obnavljal bi stare avtomobile in jih prenavljal v nove in lepe.

Gašper Beber, 7. b

Ko bom star 32 let, torej čez dvajset let, bom imel veliko vilo in velik vrt. Proučeval bom insekte in bom učitelj. Bom bogat, imel lepo in prijazno ženo, dve hčerki in enega sina. Imel bom psa in ribe ter želvo.

Erik Žižek, 7. b

Čez 20 let bom stara 33. Imela bom dva otroka, 7-letnega fantka in 3-letno punčko. Imela bom dve leti starejšega partnerja, ki bo po poklicu veterinar. Tudi jaz bom diplomirana veterinarka. Imela bom hišo v predmestju, velik travnik in vrt. Imela bom dva pitbulla in papigo. V prostem času bom hodila v telovadnico in tekla. Imela bom dva BMW-ja. Stanovala bom v Severni Ameriki, v Californiji ali LA-ju. Vsak vikend bomo z družino hodili na plažo. Z možem bova imela veliko denarja, zato bova imela bazen ob razkošni hiši.

Hana Mulec, 7. b

Čez 20 let bom poročena in imela štiri otroke. Imela bom dobro službo in najprijaznejšega moža. Imela bom tudi otroke, ki komaj čakajo šolo. Avto in hiša bosta lepa. Želim si veliko prijateljev ter dva psa, eno mačko in tri zajčke. Živela bi lepo.

Iris Gole, 7. b

Čez 20 let bom žena in mama dveh otrok. Po poklicu bom zdravnica in delala v pediatriji. V prostem času se bom ukvarjala s plesom in hodila na nastope in tekmovanja. Imela bom svojo hišo in dva psa. Živela bom v drugem kraju. Imela bom svoj avto in otroke vozila v šolo. Postala bom tudi teta otrok svoje mlajše sestre. Otroci se bodo z nečim ukvarjali, zato jih bom vozila tudi na treninge. Delala bi v tuji državi, po možnosti v Švici, Londonu ali v Avstriji. Tja bi se morda preselila.

Lucija Koren, 7.b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja