Plesne priprave 2016

V četrtek, 29. 5., se je začel moj plesni teden. S plesno šolo Samba smo se odpravili v Kranjsko Goro, v Gozd Martuljek, kjer smo preživeli pet čudovitih dni. Smo plesalci hip-hopa, vendar smo se naučili tudi nekaj drugih tehnik kot na primer jazz ballet. Vsak dan smo imeli tri plesne in en kondicijski trening.

Prvi dan smo bili vsi polni energije in adrenalina, zato smo takoj, ko smo prispeli v Kranjsko Goro, pričeli s treningi. Drugi dan je bil prav tako poln smeha in pozitivne energije. Tretji dan nas je obiskala ena najboljših trenerk/koreografinj v Sloveniji, Ana Vodišek. Ana nam je dala veliko motivacije in novega znanja. Četrti dan smo preživeli odlično plesno dopoldne, popoldne smo se pa ohladili tudi v bazenu, kar je bila po napornih treningih res najboljša sprostitev za naše mišice. Peti dan smo se naučili nekaj tehnike jazza, po kosilu pa smo se odpravili v Ljubljano na plesno šolo Bolero. Tam smo imeli class (plesni seminar) s svetovno znano koreografinjo, plesalko in našo največjo vzornico Niko Kljun.

Naučili smo se res ogromno novih stvari, pridobili veliko kondicije in se izjemno zabavali. Največja zahvala gre seveda našemu treneru Juretu Krajncu in trenerki Petri Toplak, ki sta nam dala ogromno motivacije, pozitivne energije in predala veliko znanja. Priprave so bile res nepozabne in odličen začetek plesne sezone.

Pina Kramberger, 9. a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja