Moj dnevnik: Šola v naravi, 2. dan

Torek, 31. 1. 2017

Zjutraj smo se zbudili ob sedmih. Uredili smo se, si zaželeli dobro jutro in se skupaj s sošolci in sošolkami ter učenci OŠ Grm odpravili na jutranjo telovadbo ob 7.30. Razmigali smo se in po telovadbi odšli na zajtrk. Za zajtrk smo imeli na voljo različne namaze ali kosmiče.

Po zajtrku smo se oblekli v smučarsko opremo in odšli na tek na smučeh. Vzeli smo vsak svoje smučke in se odpravili na stadion. Najprej smo se ogreli, saj je to pred športom zelo pomembno. Igrali smo se različne igre in se razdelili na dve skupini. Ena skupina je na začetku vadila spuste, po malici pa sta se skupini zamenjali. Za tem je sledilo kosilo in prosti čas. Ko je prosti čas minil, smo odšli na pohod do Zelencev. Do Zelencev smo hodili eno uro in pol. Na pohodu smo izvedeli veliko različnih stvari in si ogledali jezero. Pot je bila dolga in naporna, zato so nas noge zelo bolele, ko smo končali s pohodom. Potem smo imeli prosti čas, tako da smo si lahko malo odpočili. Sledila je večerja.

Po večerji pa smo v učilnici igrali družabne igre. Igrali smo lahko Activity, Enko in še ostale igre. Nato smo se zamenjali z OŠ Grm in mi smo odšli v telovadnico, oni pa na družabne igre. V telovadnici smo lahko igrali badminton, odbojko, nogomet ali košarko. V igrah smo uživali, vendar smo bili že zelo utrujeni. Tako smo odšli v sobe, se uredili in ob 22. uri ugasnili luči in zaspali.

Žana I. Halužan S., 7. b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja