Bralna čajanka: Smrdljivc

V petek, 2. 2., je v šoli potekala bralna čajanka. Naslov knjige, ki smo jo brali, je bil Smrdljivc, napisal ga je Rok Bohinc.

Zbrali smo se 6. šolsko uro v učilnici 8.b. Tokrat smo bili samo učenci sedmega razreda in ena iz osmega. Bilo je zelo zabavno, a žal ni bilo dovolj časa in keksov. Imeli pa smo tudi kviz na e-tabli, ki smo ga pa sicer imeli že zadnjič, ampak tokrat sem prišla večkrat do besede in sem lahko povedala več svojega mnenja o knjigi. Želela pa sem povedati še veliko več. Najbolj se vidim v Umi, ki je bila ena od likov v knjigi. Zelo vam priporočam to knjigo. Imeli smo en planinski čaj in dva sadna. Tokrat smo zraven čaja imeli boljše kekse kot zadnjič, in sicer Domačico, navadno in oblito s čokolado in še neke navadne.

Rok Bohinc je v knjigo vključil vse, kar knjiga po mojem okusu mora imeti. Knjiga je mladinska detektivka s kančkom romance, med kom pa boste morali izvedeti sami. Edino, kar nam ni bilo všeč, je to, da knjiga ni bila v štajerščini ampak v ljubljanskem narečju.

No, to je to za ta članek. Upam, da ste v nejm uživali in pa še, da bo v prihodnosti čim več čajank.

Eva Toplak in Katarina Ilešič, 7.b

4 odzivi na “Bralna čajanka: Smrdljivc”

  1. Super kratek opis! Se strinjam, keksov je bilo res premalo, ampak smo se res zamotili v odgovarjanju. Pričakujem še več tvojih člankov!

    Lp
    Izabela

  2. Članek je napisan izvrstno. Čajanka je bila super knjiga pa še bolj. Se strinjam Izabela keksov je bilo res PREMALO!

    LP Lia Lamut

  3. Knjiga smrdljivc je bila super, čajanka tudi.
    Čaj in piškoti so bili odlični.
    Se že veselim nasljednje.

    Lp
    Eva Viher Hrženjak

  4. Zelo dober članek! Sicer mi knjiga ni bila ravno ušeč je čajanka vseeno bila zelo dobra. Naslednjič bi lahko blo malo več keksov in sadniga čaja.🤓😃

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja