Bralna čajanka: Modri otok

V petek, 24. novembra, smo imeli na naši šoli bralno čajanko. Vstopili smo v lepo urejeno učilnico, ki je bila pripravljena za ta dogodek.

Na mizi so bile skodelice za čaj in polno čajnih piškotov. Vsak se je usedel za mizo in dobil čaj od učiteljice Maje in Donataje. Imeli smo zeliščni in sadni čaj. Tako se je čajanka začela. Najprej se je na e-tabli prikazal kviz, ki smo ga nato reševali. Tisti, ki je govoril, je imel v roki belo mačko. Zelo smo se zabavali in vsak je nekaj povedal. Vsak je poročal o svojih mislih in željah o knjigi Modri otok, ki jo zelo priporočamo drugim. Imeli smo premalo čaja, a ravno dovolj piškotov. Čas je prehitro minil, a na koncu nam je učiteljica Maja pripravila še meditacijo.

Zelo smo se zabavali in to bomo še večkrat ponovili, a z drugačnimi knjigami, ki jih bomo predlagali učenci. Vabljeni da se pridružite vsi, ki radi berete in debatirate!

Eva in Eva, 7.razred

7 odzivov na “Bralna čajanka: Modri otok”

  1. Tudi sama sem bila del čajanke. Imela sem se zelo lepo, članek pa je tudi zelo zanimiv.(Naslednjič bi rabili malo več čaja).
    Lp,
    Eva Viher Hrženjak.

  2. Ta čajanka je bila zelo zabavna in mi je bilo zelo všeč to debatiranje,edino lahko bi bilo malo več čaja in časa za debatiranje oz.več vprašanj.

  3. Tudi meni je bila bralna čajanka zelo všeč. Večkrat bi jo še morali imeti.

  4. Tudi meni, je bila čajanka zelo všeč. Upam, da ta novinarka napiše še več tako uspešnih člankov.
    Lp.
    Eva Toplak

  5. Tudi sama sem bila del čajanke upam, da jih bo v prihajajočem času še več. Članek je napisan izvrstno.

    LP. Lia Lamut

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja