Nagradna ekskurzija 2022/23

V ponedeljek, 29. 5. 2023, smo se odpravili na nagradni izlet. Za ta izlet smo celo leto pridno zbirali točke z nastopi, solidarnostjo in predvsem s trdim delom.

Zjutraj ob 7.30 smo se z avtobusom odpeljali izpred šole proti Celjski koči. Tam smo najprej pomalicali. Nato smo se vozili z bobkarti. Med čakanjem smo se lahko igrali razne igre, kot so odbojka, košarka, badminton… Nato smo se odpravili na Ljubljanski grad. Na grad smo se povzpeli s tirno vzpenjačo. Tam smo imeli ogled, ki je vseboval kratke dramske igre, ki so nam pomagale razumeti in doživeti celoten grad in njegovo zgodovino. Po koncu ogleda smo se odpravili na kosilo v McDonald´s.  Po kosilu smo imeli pol ure, da smo lahko samostojno raziskali Ljubljano. Nato smo se zbrali in se še na kratko skupaj sprehodili po Ljubljani do avtobusa. Potem smo se počasi odpeljali proti domu.

Nagradni izlet mi je bil všeč, saj sem lahko več časa preživela s prijateljicami in smo se zelo zabavali. Najbolj mi je bil všeč prosti čas v Ljubljani in pa ogled Ljubljanskega gradu. Na ekskurziji sem se naučila veliko novega in zanimivega o Ljubljanskem gradu. Tak izlet bi še kdaj ponovila.             

Zala Ambrož, 9.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja