Kam na izlet?

Veliko otrok, najstnikov in pa tudi odraslih komaj čaka na poletne počitnice, čas ko gremo na morje ali pa na izlet. Veliko ljudi pa nima nobene ideje kam, ko niso na morju, zato pa vam bom napisala nekaj lokacij, ki so v bližini, tako, da če si eden izmed tistih, ki ne marajo vožnje ampak bi vseeno radi odšli na lepo in zanimivo lokacijo so te lokacije najboljše za tebe.

1. Wake park Dooplek- Zagotovo vsi veste kje je slavna Dupleška “šoderjama” ampak se nas malo zaveda koliko lahko praktično počnete v njej. Za tiste, ki ste veliki ljubitelji športov lahko preizkusite vejkanje, kar bo zagotovo prava dogodivščina. Za tiste malo bolj prestrašene ampak tiste, ki se radi ohladijo pa lahko se samo kopajo iz česa lahko nastanejo zabavni spomini. Za tiste bolj mrzle dni pa lahko samo greste na sprehod v gozd ali na pijačo v bar.

2. Vurberški grad- Tudi na tej lokaciji sem prepričana, da vas je večina že bila ampak sem vas samo želela spomniti, da se ni slabo sprehajati ob gradu v senci, ko pa ste utrujeni pa lahko spijete pijačo v lokalu.

3.  Pustolovski park Vurberg- To je spet ena lokacija na katero lahko gredo otroci, mladi, starejši in bodo uživali, saj so tam tri težavnoste proge in v eni se boste zagotovo našli. Je odlična točka kjer se lahko spočijete ali pa popolnoma utrudite.

4. Fitnes pri OŠ Duplek- Ta lokacija je odlična za otroke in odrasle, saj imajo otroci v bližini igrala. Za odrasle pa lahko poskusijo fitnes in malo poskusijo svojo moč ter preizkusijo čutno pot. Čutna pot je pot na kateri bosi tečemo ali hodimo čez kamne, lublje, pesek… Čutna pot bo zanimiva tudi otrokom.

5. Sprehod po nasipu- Če se bo zgodilo, da staršev ne bo doma in bodo vsi vaši prijatelji na morju, je ta čas najboljši za sprehod ali vožnjo s kolesom po nasipu.

Upam, da ste uživali v mojem blogu in ste dobili vsaj eno idejo za manjši izlet.

Alina Barbarič, 7.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja