Zvezde plešejo

Pred kratkim se je začela kar 3. sezona šova Zvezde plešejo. Strog sodnik Andrej Škufca je postal očka, vendar ga njegovo očetovstvo ni nič spremenilo, kar dokazuje tudi prva enica, ki jo je sam dal Igorju Mikiću. V prvem izpadanju se je poslovil Gregor Kirsh, kar po mnenju publike ni pravično. V drugem izpadanju pa je izpadel Boris Kopitar, kar ni poželo toliko medijskega ogorčenja.

Danes pa vam bom povedala nekaj stvari o oddaji Zvezde plešejo, katere bodo morda nove za vas.

Tretja sta izpadla Igor Mikić in Valeriya Musina, ki pa sta dobila tudi prvo enico. Imata pa kar veliko skupnih stvari kot na primer: njuna najljubša številka je sedem, oba sta se preselila iz tujine (Valeriya iz Rusije, Igor pa je živel v Avstraliji), Igor je večkrat tudi obiskal Rusijo, kar je rojstna država Valeriye. Skupno pa jima je tudi to, da nerada hodita v hribe.

Eden izmed parov sta tudi Klara Lorger in Jernej Brenholc. Njima pa je skupno, da sta oba Štajerca, po horoskopu sta oba vodni znamenji (Klara je riba, Jernej pa rak), zanimivo pa je tudi to, da skupaj na trening in nazaj prevozita 500 kilometrov.

Eden izmed parov, ki so poželi veliko uspeha, sta med drugim Tanja Žagar in Arnej Ivkovič. Njima je skupno, da sta oba zelo sladkosneda in da lahko noč in dan jesta palačinke. Zanimivo pa je to, da je Arnej po horoskopu tehtnica, tako kot tudi Tanjin sin. Oba praznujeta rojstni dan oktobra. Zabavno dejstvo pa je to, da je Arnej petnajst let mlajši od Tanje, njen dragi pa je petnajst let starejši od nje.

Tretja sta izpadla tudi Tinkara Fortuna in Aleksej Rubcov. Oba sta starša in imata skupaj kar pet otrok, kar je toliko, kolikor imajo sodniki in voditelja skupaj. Med njima je kar 120 kilometrov razdalje, saj je Tinkara iz Polzele, Aleksej pa iz Kočevja, zato se na treningih dobita na pol poti. Verjetno pa sta tudi par, ki se največ nasmeji in zabava.

Jana Koteska in Tomaž Šter sta oba zelo energična, to pa ni njuna edina skupna točka.  Oba sta bila najslabša v matematiki v srednji šoli, oba pijeta kavo z riževim mlekom. Dve zabavni dejstvi pa sta, da če Jana obuje plesne čevlje, je Tomaž le za las višji. Drugo zabavno dejstvo pa je to, da je Tomaž star enaintrideset let in prihaja iz Dolenjske, tako kot Janin fant.

Si predstavljate, da bi plesali, ne da bi slišali glasbo in da bi bili uspešni? Miha Zupan in Maja sta dokazala ravno to, saj presenečata publiko in sodnike, ker je Miha gluh, ampak je eden izmed najboljših tekmovalcev letošnje sezone. Zabavno je to, da je Miha velik 204 centimetrov, Maja pa 164 centimetrov in je v njuni velikosti kar 40 centimetrov razlike. Razlika pa je tudi v njuni velikosti noge, saj je Majina številka noge 37, Mihova pa 50. Zabavno pa je tudi to, da je Mihovi ženi ime Maja, tako kot njegovi soplesalki in da sta po horoskopu obe dvojčici in obe rojeni maja.

Gledališka igralka Tina Gorenjak in Miha Vodičar sta se precej ujela. Oba zelo veliko delata, zato kam tudi malo zamudita, zabavno pa je to, da če zamudita na trening, sta drug za drugega točna. Oba pa obožujeta mačke.

Upam, da ste ob branju tega bloga vsaj malo uživali in da ste izvedeli kaj novega o tako znani oddaji.

Alina Barbarič, 7.a

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja