Prvič v tretji triadi

Moje šolsko leto se je začelo zelo zanimivo in vznemirljivo, saj je višji razred prinesel tudi nekaj novosti. Recimo, to je bilo prvo leto v tretji triadi in prvo leto, ko se ocene štejejo tudi za vpis v srednje šole, kar je marsikoga spomnilo, da se je treba še bolj potruditi. To leto smo tudi vsi sedli v šolske klopi s strahom, saj je kar nekaj učencev, ki so že obiskovali sedmi razred, govorilo, da je to bil zelo težji razred od šestega. S tem se zdaj ne bi strinjala, sicer se ne spomnim več šestega razreda, ampak se mi zdi, da snovi ni toliko več in tudi tako težja ni.

Nekaj novosti je prinesla tudi novica, da je naša razredničarka noseča in smo v decembru dobili novo. Čeprav se nam je na začetku zdelo, da se ne bomo ujeli, smo hitro spremenili mišljenje. Učiteljica je uvedla nekaj novosti, ki so nam bile všeč.

To leto smo se tudi prvič po štirih letih odpravili v šolo v naravi na Sočo. Tam, mislim, da smo se kot razred veliko bolj povezali in da smo ustvarili tudi trdnejša prijateljstva. Zelo smo uživali ob plesu in kmečkih igrah, na katerih smo se veliko presmejali.

Ugotovili smo, da je pomembno, da se razumemo, saj bosta ti dve leti hitro minili.

Alina Barbarič, 7.a

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja