SPIRIT, kaj smo delali v petek?

Po izletu smo imeli še poseben vikend. Spet nas je obiskala gospa Lara, s katero smo se že spoznali na tehniškem dnevu. Dobili smo se v petek ob štirih popoldne, v novi jedilnici. Spet smo se srečali z večino učencev iz Osnovne šole Korena, s katerimi smo se spoprijateljili.

Že takoj na začetku smo dobili vsaka skupina svoje sladkarije. Na svoji mizi za prigrizke smo imeli bombone, kokice, čips, pijače in še kaj. Med poslušanjem smo cel čas lahko nekaj jedli in pili ter si odšli še po več prigrizkov. Na začetku je vsaka skupina po približno 5 učencev dobila svoj canvas. To je list, na katerega zapišeš vse ideje, ki ti pomagajo pri izvedbi načrta. S skupnim delom smo prišli do načrta, kako bi lahko spremenili likovno in tehniško učilnico in kaj vse bi se tam dogajalo. Učenci iz Korene pa so delali načrt, kaj bi lahko spremenili v njihovem posebnem prostoru na njihovi šoli. Med delom smo imeli 25 minut prostega časa. Po odmoru smo odšli nazaj delati in smo začeli risati plakate, ki bi povabili ostale na dejavnosti, ki bi jih prirejali na naši šoli. Tam smo se res veliko naučili in spoznali. Ob osmih pa smo se odpravili nazaj domov.

Res smo hvaležni, da se učitelji tako trudijo za nas. Hvala tudi gospe Lari, ki nas je vodila skozi celoten program. Več o naslednjem dnevu in tudi zadnjem, povezanim s tem ustvarjanjem, pa izveste pri Nini.

Eva, 8.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja