Snemanje radijske oddaje

V ponedeljek, 27.1., je z Radia Maribor prišla gospa Polona Ambrožič Bombek, novinarka, s katero smo posneli dve prav posebni oddaji.

Seveda smo se na ta dan še posebej dobro pripravili. Besedili so napisale novinarke, ki so že bolj izkušene, nato smo vadili branje le-teh. Kot ‘domačo nalogo’ smo jih morali prebrati in vaditi tudi doma, da bi na snemanju imeli čim manj napak. Ampak seveda brez teh ni šlo, še dobro, da niso bile preveč opazne, čeprav je bila potrebna vsa naša kot tudi učiteljičina moč, da se nismo med snemanjem začele smejati.

Vse se je dogajalo v geografijski/zgodovinski učilnici in preden smo začeli snemati, smo prosili ostale učence, ki so bili na hodniku, da bi bili tišje med  tem časom. Začeli smo s snemanjem oddaje, ki bo 8. februarja, v kateri smo prebirali avtorske pesmi pa tudi tiste, ki jih je napisal France Prešeren, kasneje pa smo posneli še drugo, v kateri smo predstavili našo šolo in kraj. Snemanje je bilo zabavno in predvsem zanimivo. Če priznam po pravici, sem bila malo živčna, a na koncu se je vse odlično izteklo.

Lana, 7.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja