Moje želje v letu 2020

Staro leto se je poslovilo in pred nami je veliko novih dogodivščin, sprememb in zabave. V letu 2020 vam želim veliko veselja, sreče in veliko uspehov na katerem koli področju.

In kot pravijo mnogi: ¨Vse je zapisano v zvezdah. Tudi lansko leto je že zapisano v zvezdah. V njem je bilo polno najrazličnejših dogodkov, zato smo novinarji imeli kar nekaj dela s pisanjem člankov. Prvič v zgodovini Korakov smo v enem mescu objavili kar enainosemdeset prispevkov. Objavili smo pripovedi o dogodkih in pisali spise, ki so zajemali veliko različnih tem. Med te sodijo različni, raznovrstni blogi, ocene zanimivih in poučnih knjig in filmov, intervjuji z znanimi in manj znanimi osebnostmi, recepti o jedeh, ki jih radi pojemo in pripovedi o dogodkih, ki so se dogajali v šoli in izven nje. Skratka, spisali smo zgodbo, katero si lahko preberete v tem šolskem glasilu in bo zavedno soustvarjala našo preteklost in prihodnost.
Zato se ozrimo nazaj in naj vsak pri sebi pomisli na vse dobro, kar je v letu 2019 naredil, saj preteklosti ne moreš spremeniti, lahko pa z njo oblikuješ sedanjost in prihodnost.

To leto, ki prihaja oz. ga že živimo, je Lunino leto in je prav zaradi tega še bolj razburljivo, najbolj razburkano in še kako občutljivo. Zato sledimo svojim sanjam, hrepenenjem in ciljem, a ne s pasivnim fantaziranjem, marveč z odločnimi, dejavnimi koraki, četudi nas kdaj do zaključne točke vodijo po zavitih poteh. V letu 2020 bo dvakrat povečana moč Marsa – od 16. februarja do 30. marca ter od 28. junija do 31. decembra. To nas bo spodbujalo pri tem, da postanemo točno takšni, kot si želimo.

Ne bojmo se biti ambiciozni, zdravo uslužni, skromni, hvaležni, potrpežljivo napredujoči in ne prevzetni in prav nobena kriza nam ne bo mogla do živega!

Karolina, 9.b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja