Moje želje v 2020

Leto hitro mine. Hitro se koledar ustavi na 31. decembru in vse, kar nam ostane, so spomini. Tudi leto 2019 je, vsaj meni, minilo prehitro. Doživela sem veliko stvari, med drugim vstopila v zadnji razred osnovne šole, kar je hkrati vznemirljivo, a hkrati prepojeno s strahom in žalostjo. Čez nekaj mesecev bom namreč zadnjič stopila čez prag OŠ Duplek kot učenka.

Leto 2019 je bilo polno vzponov in padcev, kakor vsako leto. Doživela sem veliko in hkrati spoznala, da na koncu dneva ostaneš le ti, sam s sabo. In, da si sam edina oseba, ki ji lahko popolnoma zaupaš. V spominu pa mi bo definitivno ostala Praga, letošnje prekratke poletne počitnice ter vsi zastavljeni in izpolnjeni cilji.

Od leta 2020 si želim le eno. Srečo. In to ne tisto površno, ohlapno srečo, ki jo dobiš in kratkotrajno začutiš ob materialnih stvareh. Želim si, da se bi smejala brez pomena, da bi bila hvaležna za vsak dan in da bi 2020 bilo leto, ki si ga bo vredno zapomniti.

Sedaj je pravi čas za nove ideje, nove rešitve, za vse, kar je tako dolgo čakalo, da končno plane na dan. Ne čakajte na 2021! Naj bo to leto vaše leto.

Ajda, 9.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja