Prehitro je minilo

Če povem po pravici, sem v letošnje šolsko leto zakorakala z manjšim strahom. Po navadi je tako s spremembami, strah nas jih je. Osmi razred pa je po mojem mnenju prišel v paketu z mnogimi novostmi. Pa ne samo z novimi predmeti, učitelji, spremenjenimi urniki in težjimi šolskimi torbami. Jaz osebno sem se letos precej spremenila. Drugačna sem po mišljenju in razmišljanju in zato tudi na stvari, ki sem jih lani gledala iz ene perspektive, danes gledam popolnoma drugače.

Osmi razred je razred kot vsi ostali. Čeprav je ovit v meglo strahu in se mu vsi učenci bližajo z rahlo tresočimi nogami, naj vam povem, da osmi razred niti ni tako strašljiv. Vse se da, če se hoče in če vlagaš vsaj kanček dela v učenje, je osmi razred mačji kašelj. Za vse nižje razrede, ki se bližate osmemu razredu in vas je strah, naj vas ne bo. Vstopite v šolsko leto z upanjem in srečo in željni znanja.

V tem letu sem se ogromno družila s sošolci in tudi drugimi učenci šole. Dosti bolj smo se povezali, kot v prejšnjih letih. Vzela sem si čas za poglabljanje odnosov. Letošnje šolsko leto je mojo košaro z lepimi spomini  napolnilo do vrha. In za to sem letos najbolj hvaležna.

Ajda Rojko, 8.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja