Moje leto

Moje šolsko leto 2018/19 je prineslo veliko dobrih in tudi slabih dogodkov. Po mojem mnenju je bilo leto nekaj posebnega in polno nepozabnih pripetljajev.

Na primer, ko smo imeli uro zgodovine in je bil Lan pred tablo. Učiteljica ga je vprašala, kdo je izumil papir in Lan je odgovoril: “Primož Trubar.” Ali pa takrat, ko je Sara rekla, da je v Sibiriji vroče …  Še veliko takšnih dogodkov se je zgodilo, ampak vas ne bi rada dolgočasila s tem. Leto je prineslo tudi nekaj slabih dogodkov, kot takrat, ko je Julijo zbil avto in smo vsi jokali, naslednjo uro pa smo pisali angleški test, pa takrat, ko je naša razredničarka odšla v porodniško in smo dobili nadomestno učiteljica (saj tudi ona je kar super).

Vmes smo odšli tudi v šolo v naravi, kjer je bilo tudi super. Z Alino sva pisali dnevnike, ki si jih lahko preberete, če vas zanima več. Tudi tam je bilo veliko smešnih dogodkov. Na primer, ko je želela Julija izklopiti luč in je padla, ali pa ko je Jan vprašal Mašo, če bi bila par.

Med tem šolskim letom sem se naučila, da če dobiš trojko, ni konec sveta in če pozabiš besedilo na prireditvi, se nihčene bo norčeval iz tebe.

Vsem želim lepe počitnice in še zadnjih nekaj tednov pouka.

Zara Šauperl, 7.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja