8. razredi razmišljajo o življenju

Smisel življenja

Smisel življenja je, da ga živiš in izkoristiš pametno, si najdeš punco/fanta. Življenje je sladko in se ga živi do konca. Smisel je, da padeš, ampak se tudi pobereš. Enkrat se rodiš, drugič umreš. V življenju se vsakič nekaj novega naučimo. Smisel je, da smo prijatelji. Za življenje delamo in se marsičemu odrečemo, ampak živimo zabavno.

Alen, 8.a

Življenje

Življenje je kot nekakšna preizkušnja, ki ti je podarjena. Moraš ga ceniti in ga čimbolj živeti. Vsako sekundo smo bližje smrti. V življenju so uzponi in padci. In nikoli ne veš, kaj se ti lahko zgodi. Vsak čas lahko umreš.

Patrik, 8.b

Življenje
Življenje je lahko včasih težko, ampak vseeno ne smemo obupati, saj po vsakem dežju posije sonce. Vsakič je nekaj lepega in nikoli ne veš kaj se bo zgodilo. Za mene je življenje nekaj posebnega im pozitivnega. Če prav zadnja leta nisem imela sreče se vedno menim, da je to nekaj lepega. Nimamo vsi podobnega življenja, ker obstaja uzponi in padci. Ne bi bilo slabo, če bi imeli popolno življenje, samo takrat ne bi vedeli, kako se kdaj boriti. Rada imam svoje življenje in ne bi ga menjala za nič na svetu.

Ana, 8.b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja