8. razredi razmišljajo o življenju

ŽIVLJENJE

Življenje je lahko dobro ali slabo. Včasih je srečno ali pa žalostno. V življenju so vzponi ter padci, dobre ter slabe strani. Če se ti bo kdaj zgodilo kaj slabega, se ti bo za tem zgodilo nekaj dobrega. Če nekomu delaš nekaj prijaznega, se ti bo vse povrnilo. Če pa boš pa komu delal, kaj slabega, se bo tebi enako zgodilo. Vsak človek se rodi in umre. V življenju ni izjem.

Vanesa, 8.a

ŽIVLJENJE

Življenje je nekaj posebnega in V njem živiš kakor hočeš sam. Včasih si vesel in včasih žalosten. V njem imaš veliko vzponov in padcev. Ampak ne glede na padce, najdeš vedno nekaj prečudovitih trenutkov, ki si jih zapomniš za vedno. Na žalost se življenje prehitro konča.

Andraž, 8.b

SMISEL ŽIVLJENJA

Življenje ima včasih smisel, včasih pa ne. Ko nima smisla, se nekaj prej zgodi, ko sploh ne pričakuješ. Smisel življenja je ležanje na plaži za tiste, ki nič ne delajo. Tako pravi ena pesem. Drugi pa imajo kot smisel življenja, urejanje hiše in igranje z svojimi otroci. Nekateri izgubijo smisel za življenje, ko jim bližnji nenadno umre ali pa se jim zgodi nekaj groznega. Zgodijo pa se tudi lepe stvari in čisto pozabiš na slabe stvari in dobiš smisel za življenje.

Lara, 8.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja