8. razredi razmišljajo o življenju

Življenje je skrivnost

Življenje je za mene neka zgodba, za katero si lahko srečen, da jo imaš. Življenje se izteka in s tem smo vse bližje smrti. Pri življenju nikoli ne veš, kdaj se bo sesulo, lahko si sedaj srečen, čez trenutek pa žalosten. Pri življenju je najboljše, ko si vesel, ko ti gre vse na roko oz. imaš srečo, kar pa ni vsakič. To vse je del življenja in s tem se moraš srečevati v vsakdanjem življenu, če je dobro oz. slabo. Življenje je lepa zgodba.

                                                                                                                                                    Matevž Kristanič, 8.b

Življenje

Življenje je včasih veselo, včasih žalostno. Življenje lahko primerjamo s stopnicami, greš lahko gor in hitro tudi dol. Življenje moraš živeti in biti pozitiven, če se kaj groznega zgodi, se ne smeš zapreti v sobo, ampak moraš živeti dalje.

                                                                                                                                                          Timotej Šuen, 8.b

Kaj je življenje?

Življenje je po mojem mnenju nekaj, kaj moreš sam dopolnjevati ter sam skrbeti za njega. Prvih nekaj let ti pomagajo bližnji, ampak ko pride čas, greš sam v svoj svet. Lahko imaš težke dneve, ki te naučijo veliko novega, ampak ne smeš obupati, saj je eno samo. Najlepše, je kadar si zadovoljen z njim. Življenje ti polepšajo prijatelji ter družinski člani. Ko si v najsniških letih, misliš, kak oje šola nepotrebna in da je potrata časa, vednar je to en del dopolnjevanja življenja. Tudi ti dopolnjuješ druga življenja, tako da je potrebno, da jih ne uničiš, temveč pomagaš v njihovih hudih časi.

                                                                                                                                                      Melanie Žlahtič, 8.b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja