Razredi se predstavijo

V petek, 24. 6. 2016, se je izteklo še eno šolsko leto. Učenci so se pred dolgimi in brezskrbnimi počitnicami poslovili drug od drugega tudi s proslavo, na kateri se je vsak razred predstavil. Objavljamo fotografije in opise razredov tretje triade – od 6. a do 8. b.

6.a smo najbolj poznani po tem, da smo zanimivi, živahni in zabavni. Najraje imamo športno, geografijo in likovno. Med seboj smo povezani in se dobro razumemo.
V spomin so se nam najbolj vtisnile proste ure, metanje vodnih balonov in seveda odmori.
Med počitnicami si želimo čim več morja in druženja, za prihodnje šolsko leto pa čim manj ocen.

scan0009

scan0010

6.b smo najbolj poznani po tem, da smo med seboj zelo povezani, se dobro razumemo in se radi zabavamo. Najbolj uživamo ob dnevih dejavnosti. Seveda imamo radi tudi pouk. Najraje imamo slovenščino, angleščino in športno vzgojo.
V letošnjem letu smo uživali vseh 10 mesecev, najbolj pa se nam je vtisnila v spomin jesenska ekskurzija v Maribor in zaključna ekskurzija v Logarsko dolino.
Med počitnicami si predvsem želimo zabave in druženja, v prihodnjem šolskem letu pa veliko zabave in lepih ocen.

scan0007

scan0008

7. a. smo najbolj poznani po tem, da smo najmanjši razred na šoli, a smo kljub temu precej živahni, predvsem med odmori. Najraje imamo športno in glasbo. Med seboj se dobro razumemo in znamo držati skupaj, včasih pa se tudi skregamo.
V letošnjem letu se nam je najbolj vtisnila v spomin šola v naravi v Fiesi, kjer smo resnično uživali, še posebej zadnji večer, ko smo imeli disko. Všeč nam je bil tudi šolski disko, ki so ga organizirali 9. razredi in vsi dnevi dejavnosti.
Med počitnicami si želimo predvsem počitka, da bomo dobro pripravljeni na novo šolsko leto. Upamo, da bodo počitnice čim dlje trajale. V prihodnjem šolskem letu si želimo manj domačih nalog in več dni dejavnosti.

scan0011

scan0012

7. b smo najbolj poznani po tem, da se radi udeležujemo športnih prireditev in tako imamo tudi vsi najraje športno pa tudi glasb0.
Med seboj se večinoma kar v redu razumemo, včasih se tudi skregamo, a se hitro pobotamo.
V letošnjem letu se nam je najbolj vtisnila v spomin šola v naravi. Najbolj smo se zabavali, ko smo se v športnih igrah in drugih tekmovanjih spopadli z učenci Osnovne šole Bovec.
Med počitnicami si najbolj želimo počitka, zabavnih dogodkov ter druženja, v prihodnjem šolskem letu pa manj učenja in manj pouka.

scan0013

scan0014

8.a smo najbolj poznani po našem Ginku, ki smo ga skupaj posadili pred šolo, zelo radi prostovoljno pomagamo drugim, se vključujemo v razne projekte, smo zabavni in komunikativni, zato se dobro razumemo z vsemi razredi.
Všeč so nam predmeti pri katerih se lahko sprostimo in spoznavamo nove stvari na drugačne in zabavnejše načine. Kot razred smo vsako leto bolj navezani drug na drugega, imamo se zelo radi in smo pravi prijatelji.
V letošnjem letu se nam bo najbolj vtisnil v spomin zanimiv pripetljaj našemu sošolcu. Med odmorom, ko smo bili vsi v razredu, se je spotaknil in si na robu table raztrgal kavbojke in spodnjice. Cel razred se je ob tem pošteno nasmejal.
Počitnice si želimo preživeti čim bolj mirno in sproščeno z veliko druženja, saj se bomo kot razred še bolj povezali in s skupnimi močmi lepše in lažje preživeli naslednje leto. V naslednjem šolskem letu si želimo lepe medsebojne odnose, veliko uspeha in še več sodelovanja v projektih, ki nam pomagajo spoznavati nove ljudi in kulturo sveta na zabavnejše načine.

scan0017

scan0018

8. b smo najbolj poznani po živahnosti in ukvarjanjem s športom. S ponosom lahko povem, da so naši fantje letos organizirali šolsko ligo, na kateri so tudi osvojili 1. mesto. To je dogodek iz letošnjega leta, ki se nam bo vsem najbolj vtisnil v spomin.
Med vsemi predmeti imamo najraje športno, likovno in glasbo. Med seboj se dobro razumemo in si velikokrat priskočimo na pomoč.
Med počitnicami si želimo predvsem spočiti in uživati, v prihodnjem letu pa je želja vseh nas, da bi se kar se da zabavali in doživeli nepozabne skupne trenutke.

scan0015

scan0016

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.