Obisk Radia Center

30.11.2015 smo novinarji Korakov in učenci Osnovne šole Duplek obiskali Radio Center. Zbrali smo se pred šolo,  nato smo se z avtobusom odpeljali v Maribor.

Ko smo prispeli, smo se peš odpravili proti Radiu Center. Pred vhodom Radia smo spoznali Štefka Bratkoviča in se razdelili v dve skupini. Lepo je bilo spoznavati zaposlene, saj so bili prijazni in so nas dodobra nasmejali. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo spoznali Ano Praznik in Silvestra Javornika. Njuno delo me je najbolj pritegnilo k poslušanju. Pošteno sta nas nasmejala in se ob koncu vrnila nazaj na delo.

V prvem nadstropju smo na Radiu povedali, kaj si želimo za božič. Bilo je zabavno, saj smo poslušali želje drugih in se ob tem nasmejali. Ko smo končali z ogledom Radia, smo odšli na pijačo. Sara Mohorko in Ana Turk sta intervjuvali Štefka Bratkoviča, mi pa smo pozorno poslušali. Za konec smo  naredili skupinsko sliko, ter se odpravili domov.

Obisk Radia Center je bil moj najljubši dan, ki smo ga preživeli skupaj z novinarji. Veselim se naših novih dogodivščin. 🙂

                                                                                   Lucija Koren, 6.b



	

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja