Moje počitnice

Kot vsi vemo, so počitnice najlepši dnevi šolarja. Še toliko bolj, če so to počitnice pred zadnjim in najtežjim razredom osnovne šole.

Sama sem jih preživela dokaj raznoliko. Seveda je bila glavna »aktivnost« počitek in lenarjenje, saj je treba nadoknaditi za preteklo šolsko leto. Ampak počitnice so tudi čas dogodivščin, potovanj in druženja s prijatelji. Moram priznati, da nisem bila preveč aktivna, vendar pa sem vseeno kdaj odšla na izlet z družino. Bila sem tudi kar dosti krat na morju. Štirikrat sem bila na Hrvaškem, vendar vedno za le par dni. Obiskovali smo različne lokacije, med njimi tudi Rovinj in otok Pašman. Letošnje kot tudi lanske počitnice sem dosti preživela tudi na Pohorju, saj je moj očim tam zaposlen kot oskrbnik koče. Seveda pa je bil najbolj kvalitetno zapravljen čas tisti, ki sem ga preživela z družino in prijatelji.

S prijatelji in sošolci smo se velikokrat dobili ter skupaj preživeli celoten dan, največ pa smo se družili kar preko Skypa (računalniški program za pogovor preko računalniških kamer), saj marsikdo ni imel časa ali možnosti, da bi se dobil v živo. Kljub temu pa smo s prijateljicami dostikrat odšle na kakšen sprehod, se pogovorile in pametno izkoriščale še zadnje dni počitnic.

Eva Frešer, 9.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja