Nekaj malega o meni :)

Sem Lana, učenka 7.a razreda, na novinarski krožek sem se prijavila, saj se mi je zdelo zanimivo, da sploh ne govorim o moji glavi, ki je polna idej za nove in nove domišljijske zgodbe… Veliko jih je že napisanih, a veliko nedokončanih, moj cilj je, da se vsaj približno potrudim in jih spravim na papir še do konca tega leta, če mi bo uspelo, mi bo, če ne, pa pač naslednje leto ali med počitnicami.

Zelo rada govorim kot tudi ustvarjam, predvsem pa govorim, večina ljudi me označi za pozitivno osebo, ki kar veliko pretirava. Se zgodi.

To leto sem bom potrudila postati tišja in se naučiti manj govoriti, da si bodo ljudje okoli mene (npr. moja mami) lahko spočili ušesa od mojega govorjenja. Zato mislim, da mi bo novinarski krožek kar koristil, da se lahko razpišem.

Pisanje in ustvarjanje ni edina stvar, ki jo rada delam. Zelo rada berem, še posebej fantazijske knjige, enako seveda velja za znanstveno fantastične in akcijske filme. Potrudila se bom, da ne bom dolgovezila in vas dolgočasila.

Seveda, če si do sedaj prišel/-a do sem, ti moram čestitati za tvojo potrpežljivost in voljo, da si to prebral/-a do konca, torej do konca leta bom še pisala in nameravam tudi naslednje leto. Vesela bom, če boš prebral/-a moje članke in članke ostalih!

Lana, 7.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja