Ocena filma Gajin svet

Film je bil zanimiv in poučen. Film mi je bil všeč in tudi smešen. Najljubša igralka mi je bila Tara Mihalčič, ker je bila zabavna.

Valentina Stevanovič, 8.a

Film Gajin svet je bilo zelo zanimiv in poučen predvsem za najstnike, ki se še ne zavedajo, kaj se ti vse lahko zgodi na spletu in družbenih omrežjih. Zelo mi je bilo všeč, da takšni poučni in zanimivi filmi nastajajo tudi v slovenskem jeziku. Film bi priporočila vsem, ki radi gledajo poučne in zanimive filme, predvsem pa najstnikom, ki želijo biti bolj izobraženi o družbenih omrežjih in nevarnosti svetovnega spleta.

Karolina Pernek,  8. b

Film se mi je zdel zabaven in poučen, saj je vseboval težave, s katerimi se srečujemo najstniki v resničnem življenju. Poučno se mi je zdelo, da se kdorkoli lahko izdaja, da je nekdo ali nekaj, kar ni. Zelo so mi bili všeč tudi zapleti v filmu kot npr., ko je pokazalo, da je “agencija”, ki se je izdajala za agencijo za manekenke, bila samo navadna hiša. Podoben film bi si še sigurno pogledala.

Tia Heler, 8. a

Gajin svet je zanimiv, zabaven, predvsem pa poučen film, ki nas opozarja na to, kar se lahko zgodi tudi nam. Film mi je bil všeč, čeprav bi lahko imel več zapletov, lahko bi imel bolj zanimivo zgodbo. Drugače pa mi je bila glavna igralka, ki je igrala Gajo, seveda najbolj všeč. Bila je navihana ter luštna na pogled, predvsem pa pogumna. Ocenila bi ga z 8 od 10.

Lia Horvat Zupančič, 8. a

Film je bil zanimiv, poučen in zabaven. Predvsem pa mi je bilo všeč, da je film govoril o problemih, s katerimi se najstniki zelo pogosto srečujemo (pedofilstvo, izkoriščevanje,…). Z velikim veseljem bi si film ogledala ponovno.

Ema Bračko, 8.b

Film Gajin svet mi je bil všeč. Mislim, da je eden boljših slovenskih filmov, saj je imel poučno vsebino, ki se na žalost prepogosto dogaja v naši družbi. Poseben pa je bil zaradi načina, po katerem je bil posnet. K temu je pripomogla tudi odlična igralska zasedba. Priporočam pa ga vsem, ki imajo radi napete, slovenske filme.

Mia Miholič, 8. b

Film Gajin svet se mi je zdel precej življenjski in poučen, ob njem smo se pa lahko tudi nasmejali. V tem filmu je vsak lahko videl svojo vlogo v družini, priporočam pa ga vsem, ki imajo radi komedije, a hkrati zelo poučne filme.

Alina Barbarič, 7.a

Film je bil zanimiv, lep, poučen in na trenutke tudi smešen. Film mi je bil vredu, ker je govoril o tem, kar se dogaja v vsakdanjem življenju. Najboljši igralec mi je bil Sebastian Cavazza, ker je bil smešen in ni znal dobro skrbeti za svoji hčerki.

Lara Klemenčič, 8.a

Film mi je bil všeč in zabaven hkrati pa tudi poučen, za vse tiste ki se srečujejo s spletnim nasiljem. Zelo mi je bila všeč tudi igralska zasedba.

Erik Žižek, 9. b

Film Gajin svet mi je bil delno všeč zaradi preveč dogodkov, ki so bili premalo razviti. Film je imel srednje dobro vsebino, igralska zasedba je bila dobra.

David Ferčec, 9. a

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja