Moje poletje

Uau, kakšno poletje!

Oh, le kje naj začnem. Začetek mojih počitnic ni bil ravno najboljši, saj sem si poškodovala kolena. To pa pomeni, da približno pol leta ne smem trenirati atletike. Groza! Ampak to je zame pomenilo tudi več, veliko več prostega časa. Zato sem se odločila, da ta čas izkoristim čim bolje.

Za moj prvi izziv sem si izbrala Rubikovo kocko, saj naj bi mi to vzelo kar nekaj časa. Kot izgleda sem se motila, saj sem potrebovala samo en dan. Tako sem spet potrebovala novi izziv. Medtem so na obisk prišli bratranci. Tukaj so ostali cel teden. Oh, kako hitro mine čas, ko se zabavaš. V enem tednu smo sodelovali na delavnicah in tam našim najmlajšim polepšali teden, spoznali smo mnogo novih ljudi, odpravili smo se tudi na pohod do Plačkega stolpa, zato je ta teden minil kot bi mignil. Začeli pa smo tudi novo tradicijo. Navdihnil nas je film, ki smo si ga ogledali, z naslovom »Ti loviš«. Film govori o petih prijateljih, ki se vsako leto, cel mesec lovijo ne glede na to, kako daleč ali blizu živijo. To igro igrajo zadnjih 30 let (po resničnih dogodkih). Cilj je, da te ne ulovijo. To se nam je zdelo zabavno in ker nas je ravno 5 in se vidimo samo enkrat na leto, praktično izpolnjujemo vse pogoje za igro. Zato smo to leto začeli igrati (haha). Ko so se odpravili domov, pa sem spet imela več prostega časa, zato sem se posvetila svoji umetnosti. Naučila sem se kar nekaj stvari o slikanju z vodenimi barvami, medtem, ko sem poskušala naslikati Titanik. Po tem sem se osredotočila tudi na svoje risarske sposobnosti, na koncu pa še na pisanje pesmi, ne samo v našem, ampak tudi v angleškem jeziku in pa na svoje življenje. Moram priznati, da je zadnja stvar bila zame še najtežja, saj da spremeniš svoje življenje, moraš najprej spremeniti samega sebe in, da bi to lahko storila, je potrebnega veliko časa. Ampak to je zgodba za drugič.

Moje počitnice so bile zame nepozabne, saj sem se predvsem naučila toliko neverjetnih stvari, ne samo o umetnosti, ljudeh, prijateljstvu, ampak tudi o življenju in najpomembneje, o sami sebi.

Neža Glonar, 9.b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja