MOJE ZIMSKE POČITNICE

Moje počitnice so bile super. Začele so se z igranjem in zabavanjem.

Prvi dan smo z družino skupaj odšli na sprehod, na  katerem smo videli živali, kot so: osli, konji, ovce in psi. Ko je na  vrsto prišel ponedeljek, sta na obisk prišli Kaja in Ajda, ki sta pri nas prespali. Reševale smo kvize, bile na šolskem igrišču in zvečer taborile ter imele pižama party. Zjutraj smo se hitro zbudile. Pojedle smo zajtrk in se malo poigrale. Za tem je Ajda morala domov. S Kajo smo bile zunaj, si podajale žogo in se vozile s kolesi. Ko smo pojedli kosilo, smo odšle na šolsko igrišče. Tam so bili Gal, Maj in Luka. Zraven so imeli pištole z umetnimi naboji, s katerimi so nas streljali. Odšle smo domov in na računalniku igrale igrice. Kasneje je po Kajo prišla mama. Morala je iti domov.

V sredo dopoldne smo šli nakupovat, popoldan pa smo počivali. Naslednji dan sva sestro Tajo odšli prespat k babici in dediju. Sestra Lia pa je šla prespat k Ajdi. Skupaj z babico in dedijem smo odšli na Pohorje. Tam smo se vozili z gondolo. Iz gondole smo videli, kako so se nekateri smučali. Nato smo se še odpravili na sprehod. Ko smo se vrnili domov, k babici in dediju, je babi skuhala kosilo, midve s Tajo pa sva na sprehod peljali stričevega psička. Ko smo pojedli kosilo, sem z dedijem igrala šah in remi. Zvečerilo se je in odšli smo spat. Naslednji dan smo odšli v akvaterarij. Videlo smo veliko živali. Ko smo prišli domov, smo pojedli kosilo in šli gledat TV. Čez nekaj časa sva s Tajo morali domov.

V soboto sem vadila predstavitev za šolo in popoldan smo šli na pustno povorko v Duplek, ki mi je bila zelo všeč. Zadnji dan počitnic sem se učila, nato smo odšli pustovat na Ptuj. Ko smo se vrnili domov, sem si pripravila šolsko torbo in odšla spat.

Počitnice so bile predolge in pogrešala sem že prijateljice ter učiteljico.

Tia Horvat Zupančič, 4.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja