4. a čez 20 let

Čez dvajset let bom stara devetindvajset let. Imela bom službo in sicer bom svetovno znana klarinetistka. Potovala bom po celem svetu in igrala klarinet. Znala bom tudi odlično igrati klavir. Prav tako bom dobra športnica in se bom udeleževala krosov. Plesala bom hip hop, v katerem bom tudi tekmovala. Bom poročena in imela bom tri otroke. Ime jim bo Ema, Doris in Nik. Moj mož bo gradbenik in bo delal načrte za hiše. Naredil ga bo tudi za našo hišo. Imela bom tudi psičko, ki ji bo ime Kari.

Neža Lonec, 4.a

Čez 20 let bi bila rada frizerka, mogoče tudi manikerka, plesno društvo bi učila in si 200 psov kupila. Bogata bi postala, kar vsak dan bi spala. Tudi pevka bi bila, saj slavna bi postala. Pesmi bi pisala, od veselja bi skakala, športnica lahko bi postala, s pokalom v roki na prvi lestvici stala. Skuhala bi vam kosilo, umetnine lepila z lepilom, zajahala bi konjička in odpotovala v širni svet, ki ni smet, ampak nazaj v preteklost.

Tia Horvat Zupančič, 4. a

Čez 20 let bom veterinarka. Imela bom enega otroka in moža, ki bo skrben. Živela bom na vasi v prelepi hiši. Želim si tudi psa buldoga. Imela bom avto in malo kmetijo. Potovala bom po svetu in jahala konje. Poleti bom z družino hodila na morje. Pozimi se bomo hodili smučat na Roglo, sankat in drsat. Jeseni, ko bo imel otrok počitnice, se bomo hodili kopat na bazene. Za božič si bomo postavili smreko in jo lepo okrasili. Za novo leto pa bomo spuščali rakete.

Eneja Petek, 4. a

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja