4. c čez 20 let

Predstavila vam bom, kaj si želim v svojem življenju čez 20 let. Živela bi na podeželju v srednje veliki hiši. Bila bi poročena in imela bi dva otroka, za katera si želim, da bi bila fantek in punčka. Delala bi kot učiteljica. Moji hobiji bi bili: pisanje knjig in delo s konji. Bila bi prijazna, zato bi še vedno imela prijatelje in podporo družine. Imela bi tudi domačo žival. To so moje želje. Sem še kaj izpustila? Kar vprašajte me!

Alina Lilek, 4. c

Ko bom star 29 let, bi imel družino. Družina bi vila srečna in zdrava. Imel bi dva otroka in to eno deklico in enega fanta. Po poklicu bi bil računalničar. Še vedno bi živel v Sloveniji. Želim si, da bi imel denar in osnovne potrebe za življenje.

Nik Tkalčič, 4. c

Čez 20 let bi rad bil kickboxer. Imel bi prijetno družino. Rad bi živel eno leto v Bosni in Hercegovini. Rad bi bil bogat, imel bi hišo pod zemljo in tudi zlati helikopter. Rad bi se družil z vsemi prijatelji. Imel bi 3 otroke.

Dean Lazič, 4. c

Čez dvajset let bom stara 29 let. Imela bom veliko hišo, moža, dva otroka, srednjega psa, mačka ter papigo. Še vedno bom živela v Zg. Dupleku. Delala bom v maminem kozmetičnem salonu in tam odprla slaščičarno in prodajala svoje izdelke. V prostem času bom ustvarjala in slikala na platno.

Milla Bratkovič, 4. c

Čez 20 let bom star 29 let. Imel bom celo veliko kmetijo. Bom poročen in imel bom otroke. V kuhinji bom imel transporter za hrano. Bom srečen, vesel, prijazen in bogat.

Simon Zupančič, 4. c

Ko bom stara 29 let, bom imela tri otroke. Živela bi na Mauritiusu, kjer bi imela službo padalca. Živela bi v večji hiši ob plaži. Moj hobi bi bilo igranje kitare. Bila bi zelo bogata. Imela bi dobre prijatelje. Imela bi belo jahto, dva motorna gliserja ter podmornico in helikopter. Jahta bi bila dolga 200 cm.

Lili Mrkela, 4.c

 Vsi ljudje imajo želje. To pa so moje želje, želje za katere lahko le upam, da se mi bodo čez 20 let uresničile. Želim si družino, dva otroka, življenje brez vojn in da bi še vedno živel v Sloveniji. Želim si normalno službo in prijazno ženo. Želel bi si tudi domačo žival. Upam, da se mi bodo te želje uresničile.

Mark Jelenc, 4.c

Čez 20 let bom živela v Parizu. Bom kuharica in zelo dobro bom kuhala. Moj hobi bo risanje. Bom tudi slavna in pogumna.

Tina Ferlič Primec, 4.c

Čez 20 let bom star 30 let. Imel bom kmetijo s traktorji, kombajni in roboti. Na morju bom imel jahto, ki bo velika 30 metrov. Z velikim tovornjakom bom vozil različen tovor v trgovine. Imel bom lepo kariero iz igranja na harmoniko. Bom poročen in imel bom 5 otrok.

Matej Bombek, 4.c

Jaz bom imel hišo, avto in majhen vrt. Imel bom enega otroka in punco. Živel bom v Metavi in imel bom velik travnik.

Mai Bezjak, 4.c

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja