8.b čez 20 let

Sebe vidim s službo, lepo hišo, dobro izobrazbo, dobro plačo. Veliko bi potovala po svetu, se naučila mnogo novih stvari in spoznala veliko novih prijateljev. Imela bom tudi lep avtodom.

Sara Glonar, 8.b

Upam, da bom čez 20 let imel dobro službo, lepo punco, prijazno, vse na svojem mestu, jahto, dober avto, dosti denarja, prijateljev, s katerimi bi se dosti družili …

Lan Damiš, 8.b

Imela bom moža,otroka in psa. Živeli bomo v lepi hiši z bazenom. Bom turistični vodič, mogoče bom imela svojo turistično agencijo.

Laura Berlič Krebs, 8.b

Bom izobražena, imela dobro službo, dosti zaslužila. Veliko bom potovala in imela službo, povezano s turizmom. Imela bom resnega fanta in tri pse (shi tzuja, mopsa in angleškega buldoga). Živela bom v tujini, najrajši v Španiji ali Avstraliji. Imela bom lepo hišo in avtodom.

Larisa Vauhnik, 8.b

Upam, da bom imela dobro izobrazbo in službo, veliko hišo in družino. Upam, da bom veliko potovala okoli sveta.

Nika Petrišič, 8. b

Res si težko predstavljam, kakšno bo moje življenje čez 20 let. Zares si želim, da bi imel veliko prijateljev v službi in tudi v prostem času. Vozil bom avto, imel punco in otroke, svoj dom,.. Zelo rad bi se v prihodnosti ukvarjal s športom, še pa posebej pa si želim postati učitelj športne vzgoje. Če bom imel dobre ocene, bi najraje najprej šel na tretjo gimnazijo, nato tri leta pedagoško in eno leto na dif, saj bi, če bi to uspešno opravil, lahko postal učitelj športne vzgoje. Ko bi bil še starejši, bi se upokojil, hodil na izlete, potovanja in še vedno ohranjal zdravo telo.

Luka Ciringer, 8. b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja