Dramski krožek

Na naši šoli dramski krožek deluje že veliko let. Učenci od 2. do 5. razreda obiskujejo gledališki krožek, učenci od 6. do 9. razreda pa dramski krožek.

Letos pa smo se v pripravah na novoletno prireditev združili in nastal je samo en dramski krožek, ki je vključeval učence od 2. do 9. razreda. V dramski krožek se je letos vpisalo kar 21 učencev, kar je rekordno število. Vodile so nas tri učiteljice: Živa Grafenauer Ekart, Maja Ferk in Jasna Kos. Vaje smo imeli vsak četrtek 7. šolsko uro.

V dramskem krožku se učimo nastopati pred občinstvom. Zato nastopamo na veliko prireditvah: na božičnem sejmu, na srečanju upokojenih učiteljev, na koncu šolskega leta, na šolski prireditvi pred božično- novoletnimi počitnicami in na materinski dan. V enem šolskem letu se naučimo 2 dramski igri. Prvo igro se naučimo do decembra, drugo pa do junija. V dramskem krožku je zelo zabavno sodelovati, zato v naslednjem začetku šolskega leta vabimo k vpisu vse, ki vas to zanima, ali ki imate talent za nastopanje pred občinstvom.

Karolina Pernek, 6. a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja