Božično-novoletne počitnice

Kot vsako leto so tudi tokrat prišle na vrsto božično-novoletne počitnice, ki smo se jih vsi zelo veselili. V petek, 23.12.2016, smo v šoli imeli rajanje, po koncu pa smo vsak odšli po svoje.

24.12.2016 se je dogajalo veliko, hodila sem v trgovine in kupovala še zadnje detajle za moj rojstni dan in darila. Zvečer sem skupaj z družino postavila božično drevo in se odpravila spat polna pričakovanj in vznemirjenja. Ko sem se zbudila, sem hitro pohitela k dreveščku, pod katerim so me čakala darila. Okrog 12. ure sem odšla k babici in dedku, kjer sta bila tudi teta in stric. Čestitali so mi, saj sem imela rojstni dan in mi darilo skrili v garažo. Hitro sem ga našla in bila je velika nova televizija. Po kosilu sem odšla po svoji prijateljici Laro in Iris. Zelo smo se zabavale in po 16. uri so začeli prihajati še preostali. Prišli so tudi moji sorodniki. Vsi prijatelji so prespali pri meni. Bilo je zelo zabavno. Naslednji dan so nekateri odšli in prišli še ostali, ki prejšnji dan niso mogli priti. Toda vsega lepega je enkrat konec in tako je bilo tudi tega. V naslednjih dneh do 31.12 se v bistvu ni dogajalo nič posebnega. Na silvestrovo pa sem skupaj z družino čakala polnoč. In končno je bilo tu, novo leto, leto 2017. Vsem sem čestitala in poklicala sorodnike in prijatelje. Potem smo spustili nekaj raket in si gledali ognjemete sosedov.

Tako so minevali še zadnji dnevi počitnic in 4.1.2017 smo se vrnili v šolske klopi. Seveda smo vsi pogrešali prijatelje in smo komaj čakali, da se pogovorimo o počitnicah in počitniških pripetljajih.

Takšne so bile moje počitnice in vsem želim veliko sreče, uspehov, lepih ocen, čim več zdravja in ljubezni.

Kaja Breznik, 7. b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja