Po poteh gorskega zdravnika

V petek, 30.9.2016, smo se ob 4:15 z avtobusom odpeljali proti Tirolski, kjer snemajo priljubljeno serijo Gorski zdravnik.

Vožnja je bila zelo naporna, saj smo se vozili dolgih 7 ur. Ko smo prispeli, smo se sprehodili do ambulante doktorja Martina Gruberja. Po poti nas je spremljala prečudovita narava, vse hiše so bile okrašene in travniki polni prečudovitih cvetlic. Ko smo prišli do ambulante, smo videli, da tam snemajo 10. sezono te serije in zato smo morali biti zelo tiho. A na žalost so snemali v ambulanti, zato igralcev nismo videli v živo. Nismo si mogli ogledati ambulante, saj je bil vstop prepovedan. Ko smo se načakali, smo odšli proti avtobusu, ki nas je odpeljal do glavnega trga. Tam smo si ogledali gostilno, vodnjak, cerkev in pokopališče. Čez približno 20 minut nas je avtobus odpeljal do smučarskega centra Kitzbuhel, kjer smo imeli čas za kosilo in nakupovanje spominkov. Ob 14:00 smo se odpeljali do jezera Zell am See, ki je eno najbolj čistih jezer v Evropi, tudi tam smo imeli dovolj časa za nakup spominkov. Potem pa nas je čakala vožnja nazaj domov.

summer_lake

Ta izlet je bil zame nepozaben, saj sem videla, kje snemajo mojo najljubšo serijo in ker sva z mamo imeli dan za punce. ZELO SEM UŽIVALA!!!

Ema Bračko, 6. a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja