Nepozabne počitnice

Takoj po šoli smo s prijatelji odšli za pet dni v bližino Verone, ki leži v Italiji. Šotorili smo v kampu s štirimi zvezdicami, ki je imel tudi bazen in tobogan. Kopali smo se v bazenu ali Gardskem jezeru. Šli smo tudi v nočni Gardaland, kjer mi je bila najbolj všeč atrakcija Oblivion.

Čez en teden sem odšel za tri tedne na otok Pašman, kamor hodim že dvanajst let. Tam imam veliko prijateljev, s katerimi se ves čas družimo. Letošnje leto sem se naučil skoka v salto.

Po vrnitvi iz Pašmana sem že kmalu odšel na judo priprave v Izolo, kjer smo imeli tri treninge po dve uri na dan. Treniral nas je srbski trener, ki živi v Hamburgu v Nemčiji. Treningi so bili zelo naporni. Skupaj smo si ogledali tudi nastope naših judoistk na olimpijskih igrah. Bilo je pravo vzdušje, saj nas je bilo kar 160.

Po vrnitvi iz priprav sem čez en teden odšel s starši v Grčijo na otok Rodos. Bivali smo v hotelu Pegasus world. Ves dan sem se kopal s prijateljem, ki sem ga tam spoznal in je bil iz Kranja. Zraven bazena je bil bar in animatorji. Imeli smo razna tekmovanja, med njimi tudi v waterpoolu, kjer je naša skupina zmagala. Za en dan smo si najeli rent-a-car in to kabrioleta. Pogledali smo si vse znamenitosti, kot so veliki križ, obzidje, dolino metuljev, grško vasico Lindos, ruševine gradu…

Med počitnicami sem praznoval tudi rojstni dan v bowling centru Tuš. Med pomembnimi dogodki je bila tudi poroka mamine prijateljice.

Hvaležen sem mojima staršema, da sta mi omogočila nepozabne počitnice.

Maj Garb,7.b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja