Tekma med počitnicami

Med počitnicami sem doživel veliko zanimivega. Bil sem na morju na otoku Viru, kampiral sem v Radovljici ob reki Savi ter obiskal tekmo NK Maribora.
Bila je tekma sezone, Maribor proti Astani iz Kazakstana in stadion je bil nabito poln. Veliko ljudi je hotelo priti na tekmo, zato je bila čakalna vrsta pred Vijolčno bajto zelo dolga. Na karte smo čakali štiri ure, komaj sem čakal, da jih dobim v roke. Na dan tekme je bilo vzdušje pred stadionom veselo, igrali so mali nogomet, bile so stojnice, risanje po obrazu, prodajale so se tudi še zadnje vstopnice. Nekateri so bili pijani že pred tekmo. Ko se je tekma pričela, sva se z očetom odpravila na stadion, kupila sva štiri karte,saj sva povabila še sosede,ki so z veseljem prišli. Tekma se je začela in Maribor je v dvanajsti minuti prejel gol,vsi smo mislili,da je že vse izgubljeno,nato pa je Maribor zadel,vsi smo se veselili. Na koncu je bil rezultat izenačen.
Čez en teden je bila povratna tekma v Kazahstanu in Maribor je izgubil ter se ni uvrstil v ligo prvakov. Prepričan sem,da bodo imeli več sreče prihodnje leto.

Nino A. Kukovec, 8.b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja