Predmetna stopnja

Letos sem šesti razred. To pomeni, da sem letos prvo leto na predmetni stopnji. Selimo se iz razreda v razred, za vsak predmet imamo drugega učitelja, razredničarko do devetega razreda in podobno.

Meni osebno je to zelo všeč. Najprej sem bila zelo živčna, ampak po prvem tednu mi je bilo že vse jasno. Počasi sem se privadila. Ker me je zelo zanimalo, kako je to všeč mojim sošolcem, sem naredila čisto kratko anketo. Ugotovila sem, da je večini vsem všeč, ker se selimo iz razreda v razred in ker hodimo od razreda do razred, ni pa jim všeč, ker imamo za vsak predmet novega učitelja in ker eni ne želijo hoditi po hodnikih naše šole. Letos smo dobili tudi nekaj novih predmetov kot so: tehnika in tehnologija, geografija in zgodovina. Meni se včasih zdi, da pouk zaradi tega ”pešačenja” mine dosti hitreje kot drugače. Naš šolski dan po navadi poteka približno takole:
Zjutraj ob 7.30 se nam začne pouk. Po navadi smo že vsi pred učilnico ob 7.25. Ko pride učitelj in se začne pouk, si pripravimo vse potrebščine in začnemo s poukom. Tako je vsako uro. Imamo 5, 6 ali 7 ur pouka. Vmes imamo še malico. Pouk imamo večinoma do 12.40. Nato imamo kosilo in gremo domov. Tako se naš šolski dan konča.

Iz razredne stopnje najbolj pogrešam istega učitelja za vsako uro in ničesar drugega. Res mi je zelo všeč tukaj!

Lep pozdrav do prihodnjič!

Žana Ivana Halužan Sagadin, 6. B

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja