Dragi bralci našega novega šolskega glasila!

Korake ste lahko do sedaj brali samo na papirju in to se je spremenilo… Predstavljamo vam Korake na spletu, kjer bo lahko vsak videl naše članke, intervjuje, vstopili boste lahko v literarni kotiček, kjer boste lahko prebirali zgodbe in pesmi naših učencev, utrinke iz popotovanj in še in še…

Šola je vedno bila najpomembnejši medij za prenašanje bogastva tradicije z generacije na generacijo. Danes to morda velja še toliko bolj kot včasih, ker je zaradi razvoja ekonomije pomen družine kot nosilca tradicije oslabljen. Nadaljevanje in zdravje človeške družbe je torej še toliko bolj odvisno od šol.
~Albert Einstein

Iz zelo lepe misli, ki jo je napisal Albert Einstein, lahko ponosno povemo, da je tudi naša šola pomembna pri prenašanju bogastva tradicije iz generacije v generacijo, saj vsako leto priredimo trgatev in letos smo postavili tudi klopotec, kar sta pomembna dogodka na območju štajerske. O tem in še drugih pomembnih dogodkih boste lahko brali tukaj in skupaj nam lahko uspe, da bodo spletni Koraki postali ena izmed naših tradicij, ki jo bomo vedno znova nadgrajevali mladi novinarji in bo vam branje še bolj zanimivo.

Eva Zelnik, 8.a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja