Moje počitnice

Moje počitnice so se začele doma z igranjem, gledanjem televizije in druženjem s prijatelji. Čez nekaj časa smo se odpravili na naš dopust v Egipt. Naše letalo je poletelo iz Gradca in leteli smo ponoči. Naš hotel je bil zelo velik in zelo lep. Tam sem se veliko potapljala, opazovala eksotične ribice, korale in iskala školjke. Spoznala sem tudi prijateljico Liano. Skupaj sva se vozili po toboganih in uživali v velikem otroškem vodnem parku.
Po vrnitvi iz Egipta smo čez nekaj dni odšli v Žabjo vas. Tam sem se kopala v reki Sori, ki je bila zelo mrzla. Vsak dan sem skrbela za sosedovo kozo, zvečer opazovala kresnice in obiskala sem tudi tamkajšnjo sosedo Svetlano Makarovič, ki mi je podarila zgoščenko s svojimi pravljicami.
Ko smo prišli domov, me je babica Lidija povabila na morje v Izolo. Veliko sva se kopali, igrali, iskali školjke in zvečer hodili v zabaviščni park. Imela sem se zelo lepo.
Proti koncu počitnic sva se z babico Lidijo skupaj z Zvezo prijateljev mladine odpravili na izlet v Avstrijo. Obiskali smo čokoladnico Zotter, kjer smo lahko okušali veliko vrst čokolade in spoznali, kako čokolada sploh nastane. Ta izlet mi je bil zelo všeč.
Zadnji vikend počitnic pa sem preživela v Termah 3000. Z dedkom sva se vozila po toboganih in ob večerih igrala na otroških igralih.
Tako so se moje počitnice kmalu končale.

Lana Kos, 3.A

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja